Victor Slav şi-a RETRAS cererea de divorţ! Ce este în capul prezentatorului de la meteo

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
21/01/2014, 09:05
Victor Slav şi-a RETRAS cererea de divorţ! Ce este în capul prezentatorului de la meteo

Patru zile l-a ţinut pe Victor Slav (33 de ani) hotărârea de a se despărţi de soţia sa, Bianca Drăguşanu (31 de ani). Cei doi au introdus vineri acţiunea de divorţ, iar prezentatorul TV a anulat ieri cererea, după un weekend în care a rememorat relaţia cu roşcata şi a concluzionat că iubirea dintre ei mai poate avea o şansă.

La două săptămâni după ce Bianca Drăguşanu s-a întâlnit pe ascuns la Paris cu fotbalistul Adrian Cristea, Victor Slav, soţul încornorat, a depus actele de divorţ. “Băiatul de la meteo” îi dăduse întâlnire soţiei sale vinerea trecută la un notariat din zona Unirii a Capitalei, unde au depus cererea în care solicitau separarea pe cale amiabilă. Documentul a fost semnat de ambii parteneri, iar cei doi au primit termen de o lună pentru o posibilă revenire asupra deciziei de despărţire. Şi, surpriză! Ieri, la numai patru zile de când a fost depus dosarul, Victoraş a anulat cererea de divorţ… fără nici o motivaţie. Ce s-a întâmplat în acest weekend cu băiatul cu muşchi bine lucraţi la sală? Conform unor apropiaţi ai acestuia, Victor îşi iubeşte soţia foarte mult şi este dispus să mai dea o şansă căsniciei lor. Acesta ar fi motivul pentru care încă nu şi-a luat toate hainele de la Bianca de acasă şi nici nu se grăbeşte să redevină burlac.

Weekendul trecut, Victor Slav s-a întâlnit cu mai mulţi prieteni, s-a distrat şi a reuşit să se detaşeze de scandalul care i-a zdruncinat sufletul din temelii. Bianca s-a aflat în această perioadă la Sibiu, la un târg de rochii de… mireasă, unde şi-a susţinut prietena, pe designerul Ana Radu. Pozele pe care cei doi soţi şi le-au postat pe contul de socializare i-au arătat surâzători, înconjuraţi de prieteni, fără tristeţea, lacrimile sau reproşurile pe care şi le-au făcut săptămâna trecută prin intermediul internetului.

Vor serba în curând patru luni de căsnicie

“Victor s-a frământat îndelung, încercând să treacă peste orgoliul de bărbat rănit pe care soţia «l-a tradus» cu un fotbalist… De asta murea el de ciudă! Până la urmă, s-a gândit că ţine prea mult la Bianca şi nu poate s-o lase aşa uşor din mână. Se vor împăca probabil, sunt tineri şi frumoşi”, ne-au dezvăluit surse din anturajul celor doi. Slav şi Drăguşanca s-au cunoscut acum un an, la emisiunea “Dansez pentru tine”, de la PRO TV. El ieşise dintr-o relaţie de şase ani cu Anda Adam, iar ea se despărţise cu tam-tam de fotbalistul Adrian Cristea, pe care l-a acuzat de infidelitate. Pe 29 septembrie 2013, Victor şi Bianca au ajuns în faţa altarului. Fericirea conjugală a ţinut însă puţin, mariajul fiind presărat cu numeroase certuri. Nemulţumirile au plecat de la SMS-urile cu foştii parteneri şi au culminat cu plecarea Biancăi la Paris împreună cu fostul iubit, imediat după Revelion.

Fotbalistul vinovat de “cutremurul” căsniciei lui Victor Slav şi a Biancăi şi-a făcut ieşirea din peisaj cu ajutorul unui nou contract. “Prinţul” a semnat cu echipa de fotbal Maccabi Petah Tikva pentru 12.000 de euro pe lună şi urmează să se mute în Israel, unde va sta în următoarele şase luni sau chiar mai mult, în cazul prelungirii înţelegerii. Plecarea lui reprezintă încă o garanţie pentru cuplul Bianca-Victor, care s-ar putea bucura de momente de linişte, cel puţin până la vară. De altfel, fotbalistul a fost responsabil şi de separarea Biancăi de Cătălin Botezatu şi, după o relaţie de câţiva ani, fotbalistul nu s-a împăcat cu ideea că a pierdut-o definitiv.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×