Victor Slav, gest INCREDIBIL făcut în public pentru Bianca. Cum l-a umilit roşcata

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
24/03/2014, 08:11
Victor Slav, gest INCREDIBIL făcut în public pentru Bianca. Cum l-a umilit roşcata

Bianca a avut barbati aratosi, dar se pare ca asemanarile dintre Slav si Cristea sunt mult mai multe. Iar roscata a reusit sa inteteasca o competitie apriga intre ei si un maraton al orgoliilor care au dat nastere multor situatii hilare.

Va mai trece multa vreme pana cand Bianca sa poata spune, cu mana pe inima, ca Adrian Cristea si Victor Slav sunt, cu adevarat, de domeniul trecutului. Se pare ca, momentan, fotbalistul i-a acordat o mica pauza roscatei, probabil pentru a se limpezi apele, dupa divort, insa Victor n-o slabeste deloc. Asa cum CANCAN.ro a relatat, prezentatorul rubricii “Meteo” continua sa se comporte cu vedeta ca si cand ar fi, in continuare, sotia lui, ba chiar sa o streseze sis a o astenizeze cu intrebari de genul “de ce nu ai raspuns la telefon”.

Cert este faptul ca, intre Cristea si Slav exista in continuare o competitie pentru inima Biancai. Din dragoste sau din orgoliu, asta numai ei pot sti. Si iata cum cei doi au ajuns sa recurga la gesturi similare pentru a o impresiona. Astfel, in urma cu aproximativ o luna, afland ca Bianca se afla intr-un anumit club, Cristea s-a dus dupa ea, dorind sa schimbe cateva vorbe. Insa nu s-a aratat deloc insistent, ba chiar a fost discret, asezandu-se la o masa de langa toaleta femeilor si asteptand-o pe fosta lui iuita sa faca un drum la baie, pentru a o aborda.

Zis si facut, intrucat cei doi chiar au stat acolo, la o mica sueta, vedeta simtindu-se, cumva, incoltita.
Victor se comporta ca si cand Bianca i-ar mai fi sotie

Timpul a trecut, iar zilele trecute scenariul s-a repetat. Protagonistii? De data aceasta, Bianca si Victor Slav, ambii invitati la acelasi eveniment monden. Cum probabil nu stia cum sa reactioneze si cum sa se ccomporte cu fosta lui sotie sub privirile invitatilor si sub luminile camerelor de luat vederi, Victor ce s-a gandit?!

4

Sa se duca la toaleta doamnelor si sa o astepte pe Bianca, acolo, exact asa cum a facut si “predecesorul” lui, Adrian Cristea. Numai ca, surpriza, roscata, grabita sa intre la baie pentru a-si trage fermoarul rochiei, s-a prefacut ca nici macar nu-l vede, planurile prezentatorului TV ajungand, intr-o clipa, pe Apa Sambetei. Dar nu s-a lasat pagubas asa, cu una, cu doua, ci a ramas acolo pana cand fosta lui sotie a iesit, dar cu acelasi rezultat.

Bianca a trecut pe el ca un glont si, fara sa se uite in stanga sau in dreapta, l-a lasat cu ochii in soare. Insa a recuperat, ulterior, schimband cateva vorbe cu el in momenutl in care s-au intersectat, in sala.

sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×