Victor Slav, dezvăluiri emoționante despre Sofia! Ce semn a moștenit de la el fiica pe care o are cu Bianca Drăgușanu

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/03/2019, 15:38
Victor Slav, dezvăluiri emoționante despre Sofia! Ce semn a moștenit de la el fiica pe care o are cu Bianca Drăgușanu GALERIE FOTO
Victor Slav, dezvăluiri emoționante despre Sofia!

Victor Slav a făcut dezvăluiri emoționante despre fiica sa, Sofia. Prezentatorul de televiziune are de ce să se simtă un om norocos și împlinit, în special pentru faptul că rodul iubirii sale dintre el și Bianca Drăgușanu îi seamănă extrem de tare. Între cei doi nu sunt doar similitudini ce țin de trăsăturile fizice, ci aceștia au în comun și același semn din naștere.

Victor Slav, dezvăluiri emoţionante despre Sofia

Micuța Sofia are un semn pe spate, la fel ca tatăl său. „Îți zic ceva în exclusivitate. Eu am un semn din naștere, iar fetița mea îl are fix pe spate. Același semn. Semănăm, da. Este fantastică. Sunt pregătit pentru următoarele etape ale ei.”a declarat prezentatorul pentru libertatea.ro.

Cât despre faptul că Victor a avut primul copil la o vârstă considerată târzie de unii, acesta povestește că există o urmă de regret legată de acest aspect.,,Ceea ce îmi pare rău este că nu am avut-o mai devreme, adică să fi fost mai tânăr. Dar o să ochesc cu pușca și la 50 de ani, nu-i problemă. Mă antrenez de acum. (…). Lucrurile s-au schimbat. În momentul în care s-a născut Sofia, gata, ea a urcat pe primul loc și totul se învârte în jurul ei”, a adăugat prezentatorul.

Victor Slav, dezvăluiri emoționante despre Sofia! Ce semn a moștenit de la el fiica pe care o are cu Bianca Drăgușanu
Sofia îi seamnănă lui Victor

Sofia, Universul lui Victor Slav

Prezentatorul Kanal D spune că, despărţirea de Bianca Drăguşanu nu îi afectează relaţia cu fiica sa. Cei doi petrec la fel de mult timp împreună ca atunci când locuiau în aceeaşi casă. Moderatorul nu concepe viaţa fără fiica sa şi declară că, Universul lui se învârte în jurul Sofiei. Fiica sa, Sofia Natalia s-a născut pe 26 septembrie 2016.

Victor Slav, dezvăluiri emoționante despre Sofia! Ce semn a moștenit de la el fiica pe care o are cu Bianca Drăgușanu
Despărțirea deloc doi nu a afectat relația cu fiica lor 

„La început, am avut senzaţia că parcă nu e copilul meu. Nu-mi venea să cred că este acolo. Acum deja avem doi ani şi patru luni şi face parte din viaţa mea, nu concep altfel. Lucrurile s-au schimbat. În momentul în care s-a născut Sofia, gata, ea a urcat pe primul loc şi totul se învarte în jurul ei”a continuat Victor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×