Victor Ponta nu va vota moțiunea de cenzură împotriva lui Ludovic Orban. Jocuri politice pe bandă rulantă în Parlament

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 21:40
Victor Ponta nu va vota moțiunea de cenzură împotriva lui Ludovic Orban. Jocuri politice pe bandă rulantă în Parlament
Victor Ponta nu va vota moțiunea de cenzură împotriva lui Ludovic Orban. Sursa foto: hepta.ro

Victor Ponta a anunțatt că nu va vota moțiunea de cenzură pe care PSD ar putea să o inițieze împotriva lui Ludovic Orban.

Victor Ponta: „NU” pentru moțiunea împotriva lui Ludovic Orban

Se fac jocuri politice pe bandă rulantă în Parlamentul României, acolo unde politicienii scot așii din mânecă în ideea de a câștiga la alegerile care se apropie anul ăsta.

„Nu. Noi nu avem voie că avem doar 25 de parlamentari. Dar dacă face PSD moţiune de cenzură legată de probleme sociale sau economice, de exemplu faptul că nu se aplică o creştere de alocaţie, dacă e vorba de chestiuni de lipsa de măsuri pentru dezvoltarea economiei”, a declarat azi Ponta, scrie știripesurse.ro.

Problema celor două tururi nu are legătură cu nevoile oamenilor, spune Ponta

„În cazul de faţă e o bătălie între PSD şi UDMR pe de-o parte, apropo de chestia cu un tur, cu două tururi, e o chestie strict politică, n-are legătură cu interesul public, degeaba se prezintă ca interesul public”, a mai spus Ponta.

„Interesul public al cetăţenilor este să aibă un primar onest şi bun, dintr-un tur, din două, din şapte, din nouă, calculele astea strict politice… În 2011 PDL-ul a introdus alegerile într-un singur tur că le conveneau lor”, a continuat fostul premier al României.

„În fiecare zi mă felicit că nu am votat guvernul Orban chiar dacă au fost presiuni şi tot felul de reproşuri legate de acest lucru, pentru că iată, la două luni după, liberalii vor să-şi dea jos guvernul, cumva în tradiţia PSD-ului din 2017”, a adăugat liderul Pro România.

„Sunt foarte nemulţumit de faptul că nu se guvernează, că avem dispute politice, în schimb nimeni nu s-a apucat şi probabil nici nu se va apuca în perioada următoare de problemele rămase nerezolvate, sănătate, educaţie, fonduri europene, infrastructură, mediu, ceea ce de fapt trebuia făcut”, a încheiat fostul pesedist.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×