Victor Ponta știe de ce a fost huiduit Klaus Iohannis la Iași: „Nimeni nu mai este dispus să creadă promisiuni goale”

Victor Ponta știe de ce a fost huiduit Klaus Iohannis la Iași: „Nimeni nu mai este dispus să creadă promisiuni goale”
Victor Ponta știe de ce a fost huiduit Klaus Iohannis la Iași *foto: hepta.ro

Fostul premier Victor Ponta, acum lider al partidului Pro România, a scris pe pagina sa de facebook o teorie privind huiduielile pe care le-a primit președintele Klaus Iohannis la Iași, cu ocazia discursului de Mica Unire.

Ponta a susținut că a fost prezent din 2010 până astăzi la Iași, pentru a sărbători de 24 ianuarie, și a enumerat cinci motive pentru care oamenii au decis să îi admonesteze pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

Victor Ponta știe de ce a fost huiduit Klaus Iohannis la Iași

Într-o postare care a adunat sute de aprecieri, dar și multe comentarii negative, Victor Ponta a prezentat cinci motive pentru care Ludovic Orban și Klaus Iohannis au fost huiduiți în timpul discursurilor de la Iași. Ponta arată că ieșenii s-au săturat de promisiunile politicenilor și așteaptă fapte concrete din partea lor:

„Din 2010 si pana azi am fost prezent in fiecare an la Iasi pentru Ziua Unirii 24 Ianuarie/ cateva observatii “dupa 10 ani” :

1. Este prima data cand nimeni nu mai este dispus sa creada promisiunile goale : autostrada, Spital Regional, investitii bla bla ( si daca ar incepe azi toate proiectele , ceea ce evident nu se intampla, nu se poate vedea nimic concret mai repede de 5 ani – si oamenii nu mai au rabdare) / este o stare de blazare si nemultumire care imi spune ca in perioada urmatoare “exodul” din Moldova se va accentua dramatic

2. Atacurile politice au fost total deplasate avand in vedere “Ziua Unirii” ( chiar daca nu mai are nimeni nicio simpatie sau asteptare de la PSD) / reactia oamenilor este de respingere si oboseala fata de tot ce inseamna “politica”

3. Ludovic Orban ramane acelasi personaj eficient in “agitatie si propaganda politica “ / nicio legatura insa cu pozitia si abordarea unui Premier / discurs politicianist cu oratoaria si demagogia clasica / nu va putea niciodata sa faca saltul de la nivelul de viceprimar al lui Basescu si Ministru al lui Tariceanu

4. Basescu a fost huiduit prima data in 2011 ( in plina criza economica – dupa ce taiase deja salariile si pensiile ) / Iohannis a fost huiduit acum cand a vorbit despre Autostrada ( pentru ca banii si proiectul sunt aprobate din 2015 – si vina nu este doar a PSD)

5. De obicei 24 Ianuarie era ziua din an in care ma imbracam cel mai gros ( si tot inghetam in Piata) / azi am stat in sacou si fara fular, caciula , manusi / e clar ca Natura nu ne mai suporta – iar noi suntem total nepregatiti pentru efectele acestor schimbari climatice”

Din 2010 si pana azi am fost prezent in fiecare an la Iasi pentru Ziua Unirii 24 Ianuarie/ cateva observatii “dupa 10…

Gepostet von Victor Ponta am Freitag, 24. Januar 2020

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×