Victor Ponta anunță prăpădul pentru românii cu venituri mici cu Ludovic Orban la putere. Îl compară cu Emil Boc

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 18:53
Victor Ponta anunță prăpădul pentru românii cu venituri mici cu Ludovic Orban la putere. Îl compară cu Emil Boc
Victor Ponta anunță dezastrul cu Orban la putere. Sursa foto: Youtube DCNews

Victor Ponta susține că guvernul condus de Ludovic Orban nu va fi unul bun pentru românii cu venituri mici și cp șeful liberalilor aplică măsuri copy-paste după cele luate de Emil Boc, cunoscut pentru soluțiile austere care a dus la tăieri de salarii și la creșterea TVA.

Victor Ponta spune că guvernul condus de Ludovic Orban îi va sărăci pe români

Ponta spune că Orban nu face altceva decât să atenteze la bunăstarea oamenilor simpli, muncitori, iar măsurile pe care le are în vedere guvernul liberal sunt distructive pentru antreprenorii români, căci aceștia îi acoperă în special pe cei din multinaționale.

Fostul premier al țării mai spune că PSD la ora actuală nu face cu adevărat opoziție și că ar trebui ca societatea să fie cu ochii pe guvernul de acum, căci lucrurile pot scăpa de sub control, iar economic ne-am putea întoarce în epoca Boc.

Împărțirea funcțiilor, mai greu cu mai multe partide la putere

„Am văzut că măsurile propuse de guvernul Orban sunt cam copiate după cele ale guvernului Boc şi probabil şi rezultatul va fi acelaşi, o criză care va fi decontată de către români, care cu cât au venituri mai mici cu atât o vor simţi mai tare, şi de către firmele româneşti, unde se vor duce guvernanţii să recupereze banii care nu-i au”, a spus azi Ponta, la Galați, conform antena3.ro.

„Eu nu cred în acest moment că PSD face Opoziţie. Au nişte probleme interne pe care sper să şi le rezolve. Practic, în acest moment opoziţie facem noi, cei de la PRO România”, a mai declarat Ponta.

„Problema e că Guvernul nu prea ştie ce vrea să facă, cu fiecare zi auzim că îşi angajează răspunderea, dar nu ştiu nici ei pe ce. Mai au mult de învăţat. Deci, aici problema nu e că dă cineva jos guvernul ăsta, că probabil nu-l va da până la alegeri, problema e dacă guvernul ăsta este în stare să guverneze”, a mai spus fostul premier.

„Deocamdată, înainte se împărţeau toate funcţiile doar la cei de la PSD, care erau prieteni cu Dragnea sau cu liderii locali. Acum, au de împărţit la PNL, PMP, ALDE, UDMR şi toţi ceilalţi care vin să susţină Guvernul. Părerea mea este că o să dea greş în felul ăsta, au pornit prost şi nu văd cum ar putea să repare chestia asta”, a mai  precizat liderul Pro România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×