Viciul lui Victor Slav, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. S-a lăsat în „mrejele” lor, acum

Ana Chivu   
în Poze haioase
23/10/2018, 18:24
Viciul lui Victor Slav, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. S-a lăsat în „mrejele” lor, acum GALERIE FOTO
Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a găsit alinarea într-un viciu. Cei doi s-au despărțit amiabil, reușind ca la sfârșitul relației să aibă aceeași concluzie. Aceștia și-au promis ca indiferent de ce se va întâmpla cu ei, fiica acestora, Sofia Natalia, să fie mereu pe primul loc și să nu resimtă atât de tare răceala dintre părinții săi.

Fosta prezentatoare a emisiunii de dragoste, „Te vreau lângă mine” i-a găsit repede înlocuitor lui Victor, așa că a plâns pe umărul luptătorului străin, Tristan Tate. După povestea încurcată a celor doi, Bianca i-a spus adio definitiv lui Tate și s-a reorientat. Cum își „alină” rănile Victor Slav?

Victor Slav și-a găsit alinarea după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Vedetele ce au ținut prima pagină zi de zi la fiecare eveniment când erau împreună și-au găsit liniștea. Bianca, fosta gazdă a unei emisiuni dragoste este la al doilea amorez de la despărțire, iar Victor s-a apucat de…dulciuri. Fostul co-prezentator al emisiunii de noapte „Wowbiz”, are un stil de viață sănătos, iar atunci când își permite să facă ceva excepții, dă iama în dulciuri. Plăcerile vinovate au devenit din ce în ce mai dese chiar după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Se pare că bărbatul nu-și mai impune atât de multe restricții și se bucură la maximum de ele. Cel mai râvnit burlac actual își postează pe site-uri de socializare din ce în ce mai multe poze cu deserturi românești, și nu numai.

Dragostea dintre cele două vedete ale showbiz-ului românesc a încetat nu cu multă vreme în urmă. Foștii prezentatori de televiziune și-a promis că vor avea grijă de Natalia Sofia, fiica acestora, indiferent de ce s-a întâmplat între ei doi. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au confirmat public despărțirea.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu împreună
Victor Slav și Bianca Drăgușanu împreună

„Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre. Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, au declarat vedetele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×