Vica Blochina, petrecăreața buclucașă

Maria Cristina   
în Stiri mondene
09/06/2018, 15:21
Vica Blochina, petrecăreața buclucașă GALERIE FOTO

Vica Blochina, petrecăreața buclucașă – Vica Blochina și prietenele ei faimoase au petrecut până dimineața intr-un club din Capitala. Fosta balerină a lui Piți s-a simțit excelent! La un moment dat, blondina a simțit nevoia să se „întindă” puțin pe masă, datorită „oboselii” acumulate, dar nici măcar atunci nu a renunțat la prețiosul pahar cu vin rose. Vica a rămas, în mod cert, cu amintiri de neuitat.

Vica Blochina, petrecăreața buclucașă

S-au dus vremurile când făcea ravagii cu silueta ei bine lucrată! Nici nu mai seamănă cu balerina de care s-a îndrăgostit fostul selecţioner Victor Piţurcă! Vorbim despre Vica Blochina, care şi-a sperit fanii cu ultimele fotografii.

Timp de 16 ani, ea a fost amanta lui Victor Piţurcă şi a reuşit să iasă din anonimat după ce l-a acţionat pe acesta în instanţă pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor, Edan. Vica Blochina, în vârstă de 42 de ani, s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

ŞTIREA MOMENTULUI

Vica Blochina a dat iama în sarmale! Şi-a speriat fanii!

Recent, a fost implicată într-un scandal cu milionarul Victoraş Micula. Blonda şi Micula au fost fotografiaţi la mare, apoi au ajuns în instanţă, după ce milionarul a jignit-o pe fosta balerină, adresându-i cuvinte mai mult decât jignitoare, despre care a spus după aceea că au fost „scoase din context”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×