Viața bate filmul! Povestea româncei căsătorite cu administratorul Statuii Libertății

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
24/04/2020, 23:46
Viața bate filmul! Povestea româncei căsătorite cu administratorul Statuii Libertății
Povestea româncei căsătorite cu administratorul Statuii Libertății

Viața bate filmul în cazul româncei Iasmina Milutinovici care s-a căsătorit cu administratorul Statuii Libertății, după ce, înainte a lucrat pentru el. Braf Hill este cu 34 de ani mai mare decât Iasmina și povestea lor a făcut înconjurul lumii.

 Iasmina Milutinovici s-a căsătorit cu administratorul Statuii Libertății

Iasmina este din Timișoara și, în 2014, a ajuns în New York cu programul working travel, și a început să lucreze chiar la compania deținută de cel care avea să-i devină, ulterior, soț. Brad Hill este cu 34 de ani mai mare decât Iasmina și este administratorul Statuii Libertății.

La acea vreme, ea avea doar 26 de ani, iar el 60.  După câteva săptămâni de tatonări, primul care a spart gheața a fost chiar milionarul, cu o invitație la concertul lui Katy Perry.

„Am venit în SUA cu working travel și am lucrat pentru el. Lucram la cafeneaua lui și când m-a văzut a început să vină tot mai des, să ia de mâncare, să comande, brusc. El nu ieșea deloc din biroul lui”, a declarat Iasmina la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Astfel, cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste și după doi ani de relație, Brad, unul dintre cei mai bogați americani ai momentului, a cerut-o în căsătorie. Iasmina a spus DA fără să stea pe gânduri.

„Nunta a fost un vis devenit realitate, nici nu se putea mai mult. El are Statuia Libertății de 89 de ani și familia lui de trei generații. Statuia aparține guvernului american, dar el administrează tot ce ține de insulă”, a mai spus Iasmina

În 2019, Iasmina a născut un băiețel

Iasmina a avut o nuntă perfcetă, exact așa cum și-a imaginat-o. Petrecerea a durat trei zile, iar luna de miere au petrecut-o într-un resort de lux din Miami. La finalul lunii ianuarie 2019, Iasmina și Brad au devenit părinții unui băiețel, cel care va moșteni imperiul Hill.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×