Ce fel de personalitate ai! Testul de care nu se poate feri nimeni! Vei rămâne surprins!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
23/11/2017, 15:45
Ce fel de personalitate ai! Testul de care nu se poate feri nimeni! Vei rămâne surprins!

Un test simplu, care spune însă foarte multe despre personalitatea ta. Alege ochiul care crezi tu că te reprezintă, care îţi place, care te atrage. Lasă-te condus de impulsul acela care vine din adâncul creierului tău şi alege-ţi ochiul preferat. Mai jos ai şi interpretarea! Ve rămâne surprins! 

Ochi 1

Dacă l-ai ales pe acesta, eşti genul de persoană care primeşte pe oricine în sufletul şi inima ei. Crezi că este mai bine să îţi asumi riscuri şi să suferi decât să te izolezi de restul lumii. Nu arăţi celorlalţi insecurităţile tale. Crezi că toate problemele ar trebui rezolvate în mod privat. Încerci să ajuţi pe toată lumea, chiar dacă asta te doare. Ajutorul este modul tău de a te vindeca.

Vezi ce personalitate ai, în funcţie de ochiul ales din tabel!

Ochi 2

Eşti genul de persoană care vrea să facă o impresie bună şi să facă lucrurile corect. Crezi că acţiunile tale pot face diferenţa şi pot schimba vieţile celorlalţi. Nu arăţi celorlalţi cât de supărată eşti. Vezi multă mizerie şi nedreptate pe care le ţii doar pentru tine. Eşti hotărâtă să devii cea mai bună persoană şi cea mai bună variantă a ta. Este cel mai mic lucru pe care poţi să îl faci pentru această planetă.

Ochi 3

Tumultul şi agitaţia te caracterizează şi te afectează. Nu te poţi abţine să nu crezi că viaţa este un fel de glumă cosmică. Încerci să îţi găseşti liniştea şi pacea prin tot ceea ce faci. Nu arăţi celorlalţi gândurile tale negre. Ai multe de suferit în timp ce faci asta. Eşti o expertă în a alege momentele potrivite când să fii depresivă.

Ochi 4

Eşti tipul filosofic. Îţi place să analizezi şi să gândeşti în exces, dar să ajungi la esenţa lucrurilor. Te pierzi în propriile tale gânduri şi ţi-e greu să discerni între lucruri. Nu arăţi nimănui nesiguranţele tale, dar eşti cât se poate de încrezătoare. Vezi viaţa ca un puzzle şi îţi place să potriveşti piesele până când se potrivesc. Există posibilitatea să nu îţi dai seama niciodată de rezolvarea lui.

Ochi 5

Misterul te defineşte. Eşti genul de persoană care nu prea se cunoaşte pe sine. Eşti un amalgam de contradicţii şi starea ta se schimbă zilnic. Odată ce te regăseşti pe tine, te transformi instant. Ai acţiuni confuze şi preferi să observi oamenii şi să afli mai multe despre ei înainte de a interacţiona.

Ochi 6

Eşti o persoană foarte sensibilă, care observă tot şi nu uită nimic. Cele mai banale lucruri te pot afecta, dar nu arăţi nimănui sensibilitatea ta. Arăţi oamenilor cât de pricepută eşti la introspecţie. Intuiţia funcţionează şi te ghidezi frecvent după ea.

Ochi 7

Energetică şi paională, nu eşti genul de om foarte subtil, recunoaşte asta. Ai foarte multe opinii şi te râzgândeşti foarte repede. Totul are o miză mare pentru tine. Nu arăţi nimănui cât de anxioasă eşti, de fapt. Ai multă energie, ceea ce te poate face destul de nervoasă uneori. Eşti o adevărată regină a dramelor.

Ochi 8

Ai obiceiuri şi pasiuni ciudate, la fel ca şi practicile şi credinţele tale de viaţă. Ceilalţi te consideră de pe altă lume, şi asta pentru că nu îţi pasă prea mult de tradiţional. Faci lucrurile în felul tău şi nu forţezi nimic. Arăţi lumii întotdeauna din ce eşti făcută, nu ai nimic de ascuns. Râzi atunci când ceilalţi te etichetează.

Ochi 9

Intuiţia e la cote înalte în ceea ce te priveşte. Eşti genul de persoană care îi înţelege pe ceilalţi foarte bine. Poţi să îţi dai seama de starea lor numai din tonul pe care îl au. Şi mereu ştii când cineva te minte. Arăţi lumii exact ceea ce vrei să le arăţi. Îţi dai seama când ceilalţi încearcă să te citească. Ştii când eşti manipulată şi ştii să manipulezi oameni, la rândul tău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×