Vezi ce a făcut Cristea după orgia teribilă cu două femei bete!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
01/04/2014, 08:33
Vezi ce a făcut Cristea după orgia teribilă cu două femei bete! GALERIE FOTO

De când nu mai este jucător activ, fotbalistul Adrian Cristea îşi împarte timpul între cluburile de fiţe din Capitală şi rolul de tată pentru fetiţa sa, Rania, pe care o are din relaţia cu fosta iubită, Denisa Nechifor.

Dacă noaptea îşi face de cap în cluburile de fiţe din Bucureşti, alături de domnişoare dornice de afirmare, în timpul zilei Adrian Cristea încearcă să fie un tată model pentru fetiţa sa. După o noapte de pomină, în care a ajuns acasă nu cu una, ci cu două femeie aflate în stare avansată de ebrietate, fotbalistul a fost surprins de paparazzii spynews.ro, duminică după-amiază, într-un parc din nordul Capitalei, împreună cu micuţa Rania.

În timp ce fetiţa avea un mare chef de joacă ascunzându-se printre pomişori de tatăl său, sportivul nu părea a fi în cea mai bună formă. Fotbalistul nu a vrut, sau nu a putut, să intre în jocul fiice sale, încercând să se eschiveze pe cât posibil. Astfel, în timp ce micuţa alerga în voie pe aleile parcului, „Prinţul” încerca să se relaxeze după o noapte de pomină, profitând de ultimele raze ale soarelui care stătea să apună.

Cel mai probabil jucătorul încerca să reflectze asupra lucrurilor care s-au întâmplat cu o seară înainte, atunci când a savurat mai multe pahare de băutură alături de două domnişoare într-un club din Capitală, pe care. mai apoi, le-a dus la el acasa.

1 2 3

SURSA: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×