Vești bune pentru fanii serialului Friends! Actorii se vor reuni pentru un episod special

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/02/2020, 16:50
Vești bune pentru fanii serialului Friends! Actorii se vor reuni pentru un episod special
Actorii din Friends se reunesc pentru un proiect special. Sursa foto: Facebook

La aproape 16 ani de la difuzarea ultimului episod, fanii unuia dintre cele mai îndrăgite seriale de comedie ale tuturor timpurilor vor avea parte de o surpriză de proporții. Actorii din Friends se vor reuni pentru un proiect special realizat în colaborare cu HBO MAX, noua platformă dedicată celebrului canal TV.

Este oficial. Actorii din Friends se reunesc pentru un episod special

Chiar dacă zvonurile privind revenirea pe micul ecran a grupului de prieteni new-yorkezi au apărut încă din luna noiembrie a anului trecut, confirmarea oficială s-a lăsat așteptată pentru o bucată de timp. Vineri, 21 februarie, carismaticii actori au hotărât să pună capăt misterului, printr-un mesaj scurt, dar cuprinzător, postat pe rețelele de socializare.

Se întâmplă”, au scris Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer pe Instagram, spre bucuria fanilor din întreaga lume. Cei şase se vor întoarce pe platoul Stage 24 al Warner Bros. Studio din Burbank, în apropiere de Hollywood, pentru a sărbători serialul care s-a încheiat în 2004, dar și pentru a rememora cele mai savuroase întâmplări din culisele producției.

HBO Max și Warner Media i-au ademenit cu sume impresionante de bani

Cum participarea unor astfel de staruri nu este deloc ieftină, reprezentanții HBO Max și cei ai Warner Media, compania în colaborare cu care este realizată mult-așteptata platformă, au fost nevoiți să bage adânc mâna în buzunar pentru a fi siguri că proiectul se va concretiza. Așa se face că fiecare dintre îndrăgiții actori va încasa câte 2,5 milioane de dolari pentru apariția în proiectul special.

Chiar dacă fanii și-ar fi dorit ca personajele lor preferate să revină pe micile ecrane cu noi peripeții pline de haz, producătorii celebrului serial nu au dorit să își asume riscul ca eventualele episoade recente să „strice tot ce s-a construit în acești ani”.  „După 15 ani, nouă luni şi un număr incalculabil de solicitări din partea fanilor de pe întreaga planetă (…) distribuţia ‘Friends se va reuni în exclusivitate”, au transmis aceștia.

Am putea spune că pregătim o reunire cu David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa și Matthew pentru un special HBO Max care va fi difuzat alături de întreaga serie Friends. Am fost plăcut surprins să constat că un serial fenomen care mi-a marcat copilăria reușește în continuare să atragă spectatorii, indiferent de generație.

Așa că am pregătit un proiect special în care publicul și prietenii se reunesc în timp real, pentru a capta acel spirit. Încercăm să atragem atât fanii originali ai serialului Friends, cât și tineri care abia acum fac cunoștință cu acest fenomen care a cucerit întreaga lume”, a declarat Kevin Reilly, chief content officer al HBO MAX.  

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×