Veste uriașă pentru RCS&RDS. Toți românii sunt vizați. Încep investițiile în aceste momente

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 16:23
Veste uriașă pentru RCS&RDS. Toți românii sunt vizați. Încep investițiile în aceste momente
RCS RDS participă la târgul de joburi Angajatori de Top. Sursa foto: digi24.ro

În perioada 18-19 octombrie, la Timișoara și 25-26 octombrie la București  are loc ediția din acest an a târgului Angajatori de Top, eveniment care reunește cele mai cunoscute companii aflate în căutarea tinerilor dornici de a-și face carieră. Printre participanți se numără și RCS RDS, cel mai puternic jucător pe piața de telecomunicații din țara noastră, care pune la dispoziție 500 de locuri de muncă.

Posturile pentru care recrutează RCS RDS

Astfel, cei interesați sunt așteptați la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT) și Sala Palatului din București, pentru a-i convinge pe reprezentanții operatorului controlat de omul de afaceri maghiar de origine română, Zoltan Tezsari, că merită un post într-unul din următoarele domenii: vânzări, telefonie mobilă, IT, logistică,  customer service, dezvoltare rețea, mentenanță, dar și customer service. CV-urile se depun la standurile Digi din locațiile amintite mai sus, în intervalul orar 10:00-17:00.

Într-un domeniu atât de dinamic și competitiv precum cel al comunicațiilor electronice, angajații sunt resursa care asigură sustenabilitatea și continuitatea proiectelor companiei. Digi | RCS & RDS este, azi, după 26 de ani activitate, numărul 1 în România pe segmentul serviciilor de internet fix și televiziune prin cablu, unul dintre operatorii tradiționali de servicii de comunicații fixe de top în Europa, un investitor important în regiune. Toate aceste rezultate au fost posibile prin contribuția tuturor celor circa 13.000 de profesioniști din România și a altor aproape 2.500 de angajați din Ungaria, Spania, Italia. Sperăm ca la Angajatori de TOP să întâlnim candidați care caută oportunități profesionale pe termen lung și un parcurs de carieră consistent”, au precizat reprezentanții RCS RDS.

Compania recrutează tineri pentru 500 de posturi vacante. Sursa foto: economica.net
Compania recrutează tineri pentru 500 de posturi vacante. Sursa foto: economica.net

Digi Mobil introduce seriviciul 4G

Veștile bune din partea celei mai puternice companii de telecomunicații din țara noastră nu se opresc, însă aici, pentru că utilizatorii Digi Mobil vor avea parte de o surpriză cât se poate de plăcută. Foarte curând, aceștia vor beneficia de servicii de comunicații mobile optimizate, odată cu finalizarea unui proiect privind extinderea standardului 4G în banda de frecvenţe de 900 MHz.

Derulat în primă fază doar pe raza județului Argeș, proiectul s-a bucurat de rezultate optime, astfel că mai-marii companiei au decis ca acesta să se extindă gradual în lunile următoare și în alte zone ale țării. În paralel cu adoptarea standardului 4G în banda de frecvențe de 900 MHz, operatorul va utiliza și tehnologia 2G, astfel încât să permită o acoperire superioară în interiorul clădirilor și în mediul rural pentru serviciul de voce, chiar și pentru dispozitive din generațiile anterioare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×