VESTE PROASTĂ pentru şoferi. Nimeni nu mai scapă de amenzile luate în străinătate

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/08/2015, 20:20
VESTE PROASTĂ pentru şoferi. Nimeni nu mai scapă de amenzile luate în străinătate

Executivul a adoptat, miercuri, o ordonanţă care stabileşte că Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule va acorda acces automat la datele privind vehiculele, proprietarii sau deţinătorii vehiculelor pentru autorităţile competente din statele membre ale Uniunii Europene ori ale Spaţiului Economic European, din Confederaţia Elveţiană sau dintr-un stat terţ care are încheiat un acord în acest sens cu UE.

De asemnea, Direcţia va avea acces la datele din sistemul de evidenţă aparţinând acestor state, anunţă Guvernul într-un comunicat de presă.

ULTIMA ORA! Anunţul care ZGUDUIE lumea showbizului! Cele două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Scandal URIAŞ pe avere!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

„Acest sistem transfrontalier de schimb de informaţii, instituit prin aplicarea Directivei (UE) 2015/413, va contribui la îmbunătăţirea siguranţei rutiere pe teritoriul României şi la aplicarea unui tratament nediscriminatoriu în ceea ce priveşte persoanele nerezidente care comit încălcări ale normelor rutiere. Cel mai important impact social preconizat este diminuarea numărului de victime ale accidentelor rutiere, reducerea numărului de persoane decedate în accidentele rutiere şi scăderea numărului de accidente cu consecinţe grave”, se arată în comunicatul Executivului.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

Reglementările legale care stabilesc competenţele DRPCIV cu privire la activitatea serviciilor publice comunitare din subordinea instituţiilor prefectului, rezultă în mod implicit exercitarea atribuţiilor de organizare, îndrumare şi control în domeniile de competenţă, se mai spune în comunicat.

Sursă: www.romanialibera.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×