Veste bună pentru tinerii care împlinesc 18 ani. Se pot plimba o lună cu trenul prin Europa

Ionuţ Cataramă  
înStiri de ultima ora
13/03/2018, 00:57
Veste bună pentru tinerii care împlinesc 18 ani. Se pot plimba o lună cu trenul prin Europa

Nu se ştiu deocamdată criteriile de selecţie, dar un lucru este sigur – banii au fost alocaţi deja, iar primii călători vor pleca la drum în această vară.

Peste 20.000 de tineri din România şi alte ţări europene vor primi un cadou nesperat de majorat, de la Uniunea Europeană: permise de călătorie gratuite către orice ţară din Uniunea Europeană sau chiar un tur al Europei, prin 30 de ţări, timp de o lună.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ştefan Turcu, reprezentat al Comisiei Europene în România: ”Comisia Europeană a luat decizia de a aloca 12 milioane de euro pentru a implementa o propunere a Parlamentului European care vizează eliberarea unor permise de călătorie cu trenul, gratuite, în Europa, pentru tinerii care împlinesc în acest an 18 ani. Prin această hotărâre se vrea apropierea tinerilor de cultură.”

Comisia Europeană lucrează acum la un regulament pentru a stabili cum se va face selecţia celor care vor pleca în vacanţă. Se ia în calcul inclusiv o competiţie între tineri.

Citeşte mai mult pe www.ştirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×