Veste BUNĂ despre Neşu! Unde se reface fostul fotbalist

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/06/2015, 15:35
Veste BUNĂ despre Neşu! Unde se reface fostul fotbalist

Au trecut patru ani de cînd Mihai Neşu a rămas paralizat, însă nu şi-a pierdut nici acum speranţa că într-o buna zi va putea să meargă din nou. Pînă atunci, fostul fotbalist îşi petrece majoritatea timpului la mănăstiri.

ARMATA ROM NĂ, CE ANUNŢ! Vestea care îi interesează pe milioane de tineri! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS a luat DECIZIA! 

În ultimii patru ani, necazurile l-au năpădit pe Mihaiţă Neşu, Fotbalistul s-a accidentat şi a rămas paralizat, soţia l-a părăsit, iar ambii părinţi au murit. În ciuda tuturor acestor nenorocitiri, Mihaiţă a continuat să îşi păstreze calmul şi încrederea, spre surprinderea tuturor celor din jur. Mai mult, deşi medicii i-au spus verde în faţă că va rămîne o legumă pentru tot restul vieţii, fostul fotbalist nu şi-a pierdut speranţa şi a continuat să facă recuperare în fiecare zi.

GATA! S-a aflat totul despre noul IUBIT al Simonei Halep

Dorinţa lui de a pune, din nou, picioarele în pămînt, a fost atît de mare, încît a cheltuit pînă la ultimul ban pe tratamente costisitoare în America, dar şi în Europa.

ANUNŢ ŞOC despre starea lui Gabriel COTABIŢĂ!

Se reculege la mănăstire

Nu s-a dat bătut, iar rezultatele au început să se vadă. Acum, artistul reuşeşte să îşi mişte mîinile şi îşi simte picioarele, însă mai are în faţă o perioadă lungă de terapii. Împovărat de toate necazurile de care a avut parte, Mihăiţă a preferat să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor:

Gică Hagi, DIVORŢ ŞOC! Motivul e incredibil! “Nu te încurci…” 

 

„Este la mănăstire, unde încearcă să se regăsească, să se cureţe spiritual. S-a liniştit, este mai puternic, mai încrezător. Ştie că numai Dumnezeu îl poate ajuta. Şi-a cam pierdut speranţa că va merge din nou, însă Gigi Becali îl încurajează în permanenta. I-a promis că îi va plăti toate tratamentele şi va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a se vindeca. După ce îşi va reveni psihic, Neşu este aşteptat la Steaua, unde i se va da un post, un apartament şi i se va pune la dispoziţie transportul”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.

Ştirea momentului! PRO TV, ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ: A VÎNDUT! 

A refuzat ajutorul lui Gino Iorgulescu

De-a lungul anilor, Mihăită Neşu a cheltuit sute de mii de euro pe terapii. Anul trecut au apărut zvonuri că „Bichonul” ar avea probleme financiare, iar preşedintele FRF, Gino Iorgulescu, i-a sărit imediat în ajutor. Mihăiţă a refuzat însă oferta: „Gino s-a oferit să îi achite acestuia terapiile, însă Mihăiţă i-a mulţumit şi l-a rugat să doneze acei bani către fundaţia lui, pentru a ajuta alţi tineri în situatia lui”, a mai spus aceeaşi sursă.

Decizie radicală luată de Anamaria Prodan! REGHE e şocat! “Este definitiv, ADIO!” 

DOLIU MARE în cinematografia românească! A MURIT!!! 

Anunţ BOMBĂ pentru fumători! Ce se întîmplă cu ţigările!

Sursa: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×