Veste bună de la RCS – RDS. Aceste abonamente costă doar 5 euro

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 19:04
Veste bună de la RCS – RDS. Aceste abonamente costă doar 5 euro
RCS-RDS vine cu vești bune pentru clienții săi. Sursa foto: zf.ro

RCS-RDS, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața telecomunicațiilor din țara noastră vine cu vești bune pentru clienții săi. Mai concret, dacă te numeri printre abonații la serviciile de Internet 5G, trebuie să știi că ai parte de cea mai ieftină ofertă, în condițiile în care Vodafone și Orange solicită un preț mult mai mare.

Cât costă un abonament 5G la RCS-RDS

Mai concret, pentru a beneficia de cea mai înaltă tehnologie în materie de Internet, trebuie să scoți din buzunar doar cinci euro pe lună. Prin comparație, ceilalți competitori practică tarife de cel puțin trei ori mai mari, chiar dacă oferta acestora cuprinde și Internet nelimitat. În ciuda faptului că nu a lansat prima rețea 5G din România, RCS-RDS are cea mai bună acoperire din țară și prețuri mult mai mici decât Orange sau Vodafone.

După ani și ani în care s-a aflat în urma concurenței, compania controlată de omul de afaceri Zoltan Tezsari a reușit în ultima vreme să urce în topul preferințelor românilor, devansându-și în mod categoric rivalii de pe piață. În plus, Digi forțează în următoarea perioadă și oferirea de Internet 5G nelimitat pentru întreg teritoriul României.

Telefoanele iPhone 11, disponibile la RCS-RDS în rate fixe, fără dobândă

Dincolo de planurile ambițioase în ceea ce privește serviciile de Internet, RCS-RDS vine cu vești bune și pentru iubitorii produselor din gama Apple. Mai exact, compania a pus deja în vânzare pentru abonații săi mult-așteptatele telefoane iPhone 11. Acestea pot fi achiziționate în rate fixe, fără niciun fel de dobândă.

Astfel, Apple iPhone 11 Pro Max, 64GB, Midnight Green poate fi achiziționat cu 5.900 de lei, iar modelul de 512GB este disponibil la prețul de  7.800 lei. Totodată, Apple iPhone 11 Pro, 64GB, Midnight Green poate fi cumpărat cu 5.400 de lei, în vreme ce telefonul mobil Apple iPhone 11 Pro, 256GB, Space Grey costă 6.200 de lei în varianta 64 de GB, sumă ce poate fi achitată, bineînțeles, în rate fixe, fără dobândă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×