Vedete, date afară de la Kanal D! Care este motivul

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
14/01/2019, 10:31
Vedete, date afară de la Kanal D! Care este motivul GALERIE FOTO
Vedete, date afară de la Kanal D! Care este motivul

Kanal D și-a finalizat noua grilă, iar câteva vedete au rămas fără contracte. Două nume grele de la Kanal D nu mai au emisiuni în noua grilă. Astfel emisiunea „FanArena” va avea alt prezentator, iar Vladimir Drăghia nu va mai apărea. La fel s-a întâmplat și cu Giani Kiriță, care iniţial primise un loc în emisiunea „Vulturii de noapte”, dar acum fostul fotbalist al lui Dinamo nu se mai regăsește în formatul emisiunii.

Noua grilă de programe de la Kanal D îi lasă fără contracte pe Vladimir Drăghia și Giani Kiriță. Numele celor doi nu se mai regăsesc deloc pe lista vedetelor canalului de televiziune. Cele două emisiuni la care apăreau Vladimir Drăghia și Giani Kiriță și-au găsit alți prezentatori.

Două vedete au fost date afară de la Kanal D! Vladimir Drăghia și Giani Kiriță nu mai au emisiuni la postul TV

Motivul pentru care Vladimir Drăghia și Giani Kiriță nu mai au loc în emisiunile de la Kanal D nu a fost dat publicității. Cert este faptul că emisiunile la care cei doi erau prezentatori continuă, dar fără ei. Astfel “FanArena”, show-ul dedicat fanilor „Exatlon”, care va începe luni, 14 ianuarie, va fi prezentat de Lili Sandu. Aceasta va fi gazdă a emisiunii două zile pe săptămână. „În fiecare luni si marți, de la ora 23:15, imediat dupa ‘Exatlon’, Lili Sandu va comenta, alăuri de invitați, ceea ce se întamplă în Republica Dominicană, cu concurenții celor două echipe”, anunță cei de la Kanal D.

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, nu mai au emisiuni la Kana D, în noua grilă de programe

Astfel că, Valdimir Drăghia, care joia trecută a avut și o altercație cu jandarmii în timpul protestului de la Ateneu, a rămas fără post. Și Giani Kiriță a rămas pe dinafară, după ce a plecat să antreneze în Republica Dominicană, la Exatlon. Când fostul fotbalist s-a întors și-a găsit postul ocupat. Locul său în emisiunea „Vulturii de noapte” a fost luat de Bursucu, cel care a rămas acum titlular pe post.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×