Câți bani vor primi câștigătorii Exatlon 3. Cosmin Cernat, detalii despre cele două finale

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
13/01/2019, 17:25
Câți bani vor primi câștigătorii Exatlon 3. Cosmin Cernat, detalii despre cele două finale GALERIE FOTO
Câștigătorii Exatlon 3 vor primi câte 50.000 de euro fiecare

S-a dat startul celui de-al treilea sezon Exatlon, iar echipa Faimoșilor a început în forță, câștigând prima probă în fața Războinicilor cu 10-7. Exatlon 3 va avea doi câștigători, nu unul, așa cum a fost în primele două ediții, iar aceștia vor primi câte 50.000 de euro fiecare după disputarea celor două finale, la masculin și feminin.

Faimoșii și Războinicii au pornit într-o nouă aventură la Exatlon 3 și au fost nevoiți să treacă prin labirint, un tunel cu țepușe, o tiroliană și un bazin cu apă, după care au avut de ridicat niște porți uriașe, să meargă pe butoaie și să treacă de obstacole la înălțime. La final, concurenții au avut de doborât cuburile cu ajutorul unor saci de nisip. Faimoșii s-au impus în cele din urmă cu 10-7, însă proba a fost una aprig disputată. „Văd un potențial extraordinar în ambele echipe”, a declarat Cosmin Cernat după ce Faimoșii au câștigat dreptul de a merge la vilă.

Exatlon 3 va avea 2 finale și 2 câștigători
Exatlon 3 va avea 2 finale și 2 câștigători

Câștigătorii Exatlon 3 vor primi câte 50.000 de euro fiecare

Noutatea din acest sezon este că Exatlon va avea două finale, deci și 2 câștigători: un băiat și o fată. Aceștia vor fi stabiliți în urma disputării celor două finale, la masculin și la feminin și vor primi câte 50.000 de euro fiecare. În primele două sezoane Exatlon s-a stabilit câte un singur câștigător, care s-a ales cu 100.000 de euro.

„Am o veste și pentru voi și pentru cei de acasă. În acest sezon, al treilea, la Exatlon Romania, ediția 2019, vom avea doi câștigători, unul la masculin și unul la feminin. Vom avea, practic, două finale. Una a băieților și una a fetelor! Câștigătorul va pleca acasă cu 50.000 de euro, câștigătoarea va pleca și ea acasă tot cu 50.000 de euro. Să aveți mult succes!”, este anunțul pe care Cosmin Cernat l-a făcut înainte de startul primei probe din Exatlon 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×