VEDETE care se mîndresc ca au ramas virgine pîna in ziua nunţii

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/04/2015, 13:30
VEDETE care se mîndresc ca au ramas virgine pîna in ziua nunţii GALERIE FOTO

 Vedetele de la Hollywood sunt adesea implicate in diferite scandaluri sexuale. Ele, in schimb, au preferat sa stea departe de tentatii.

Jessica Simpson

La varsta de 12 ani, tatal cantaretei i-a oferit acesteia inelul puritatii, iar vedeta i-a promis ca va ramane virgina pana se va casatori. Jessica si-a tinut promisiunea pana la 22 ani, cand s-a maritat cu Nick Lachey, cel de care a divortat intre timp. Jessica a fost crescuta in cadrul religiei baptiste, iar tatal ei, pastor, a tinut ca ea sa respecte Biblia.

Jessica

Adriana Lima

A rezistat in relatiile cu jucatorul de baseball Derek Jeter si starul rock Lenny Kravitz fara sa intretina relatii sexuale. Abia dupa casatoria cu jucatorul de baschet Marko Jaric a cunoscut placerile carnale. Adriana Lima sustine ca fost virgina pana la 27 de ani deoarece nu a vrut sa incalce regulile religiei sale si nu a vrut sa faca sex inainte de casatorie.

Lima

Sarah Drew

Actrita care joaca rolul doctorului April Kepner are mai multe in comun cu personajul ei decat s-ar crede. In viata reala, ea a asteptat sa se casatoreasca si abia apoi a intretinut relatii intime cu sotul ei.

Sara

Leelee Sobieski

Cu toate ca a crescut intr-un mediu in care sexul si drogurile erau la ordinea zilei, Leelee a ales sa nu intretina relatii intime pana la 26 de ani, cand s-a casatorit. Nici in cazul ei religia nu a avut vreo legatura: „Am considerat ca cel mai frumos cadou pe care i-l pot oferi unui barbat care ma iubeste este viriginitatea mea. Nu am vrut sa i-o dau oricui”, a spus ea.

Leele

Lisa Kudrow

Una dintre actritele preferate ale adolescentilor din intreaga lume datorita rolului memorabil din serialul „Friends”, a dezvaluit un secret pe care l-a tinut bine ascuns. Vedeta a fost vrigina pana in noaptea nuntii, chiar daca s-a casatorit tarziu. Vedeta a dezvaluit ca nu a tinut de religie decizia ei, ci pur si simplu a vrut sa se pastreze pentru un barbat care o merita cu adevarat.

Lisa

Tia Mowry

Tia Mowry este cunoscuta din celebrul serial „Tia&Tamera” in care a jucat in copilarie alaturi de sora ei geamana. Si acum starul unui reality-show, vedeta a dezvaluit ca a fost fecioara din motive mai greu de inteles pentru unii. „Nu stiu cum sa explic. Sunt o fire destul de religioasa asa ca am asteptat pana atunci ca sa intretin relatii sexuale. Dupa ce m-am culcat cu un barbat pentru prima data in viata mea, m-am simtit vinovata si am ales sa fiu celibatara pana cand m-am casatorit”, a povestit ea.

Tia

Citeste mai mult pe www.perfecte.ro

Motive de bucurie pentru o celebră prezentatoare TV! E însărcinată

Meme s-a împăcat cu fosta lui soţie, la aproape doi ani de la divorţ!

Adelina Pestriţu, ACCIDENT de maşină: “M-am lovit rău”

Bănel Nicoliţă, în lacrimi de FERICIRE! Ce VESTE a primit   

Inna, mega LOVITURĂ! Melodie, pe coloana sonoră a unui celebru film

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×