Oare ce a fost în capul ei?! Vedeta TV a intrat aşa în apă! Nu avea nimic pe dedesubt

în Femei frumoase
10/01/2018, 16:00
Oare ce a fost în capul ei?! Vedeta TV a intrat aşa în apă! Nu avea nimic pe dedesubt GALERIE FOTO

Este prezentatoare de televiziune, este actriţă, cântăreaţă şi dansatoare, dar a făcut un adevărat spectacol la plajă, în faţa a sute de persoane cu care a împărţit nisipul.

Americanca Jodie Sweetin s-a dus cu mai mulţi prieteni pe plajă pentru a se distra şi pentru a prinde puţină culoare în obrăjori. Ca orice vedetă care se respectă, blondina a făcut mai multe poze pentru fanii ei de pe internet.

Vedeta TV, sexy în apă! Imagini bombă în showbiz

Cei care o urmăresc pe reţelele de socializare au putut astfel să vadă poze cu actriţa lor prefarată, însă cei care s-au distrat cu adevărat au fost bărbaţii de pe plajă, care au beneficiat de o privelişte minunată arătată de actriţă, fără voia ei, în timp ce făcea selfe-urile! Blondina s-a aplecat periculos de mult pentru poza perfectă, lăsându-şi părţile intime la vedere!

Fosta vedetă a serialului „Casa plină”, din anii ’80, se pare că şi-a revenit după perioada tumultoasă din viaţa ei, când a făcut „naveta” între clinica de dezintoxicare şi casă. Are deja doua mariaje încheiate la activ şi o fetiţă, dar a mărturisit că nu mai bea nimic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×