LOVITĂ de familie! Super VEDETA Pro TV, cea mai GREA încercare a vieţii

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/05/2015, 15:00
LOVITĂ de familie! Super VEDETA Pro TV, cea mai GREA încercare a vieţii GALERIE FOTO

UPDATE / Lovitură grea dată de familia super vedetei Pro TV, care a ajuns să se „bată”cu cel care i-a fost alături ani la rînd şi alături de care îşi întemeiase o familie! Citeşte mai jos dezvăluirile de ultimă oră despre viaţa tumultoasă din ultima vreme a uneia dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc.

Fostul sot al Oanei Cuzino e nemultumit de cum s-a impartit averea si contraataca! Milionarul Yoav Stern vrea mai mult si a dat-o iar in judecata pe prezentatoarea cu care a fost casatorit 12 ani! Desi instanta a stabilit la inceputul acestui an cum se va imparti averea intre Yoav Stern si Oana Cuzino, omul de afaceri israelian s-a declarat nemultumit si a facut apel – CLICK PE POZA SUS IN GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA ACTIUNEA FACUTA IN JUSTITIE SI IMAGINI CU CEI DOI

TRAGEDIE DE ULTIMA ORA!!! A MURIT MIHAI PETRE… 

Dupa 12 ani de mariaj cu milionarul Yoav Stern, Oana Cuzino a ramas cu fata Naomi si cu o buna parte din averea familiei, asa cum a stabilit instanta la inceputul acestui an. Din pacate, cand se parea ca poate sa ia linistita viata de la capat, frumoasa prezentatoare s-a trezit din nou actionata in judecata de  Yoav, care – nemultumit de partaj – a introdus apel, chemand-o iar in instanta pe Oana Cuzino.

Pe 9 aprilie, afaceristul israelian a contestat prima decizie a Tribunalului Bucuresti privitoare la „partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial/ indisponibilizare bunuri imobile”, asa ca – in intervalul imediat urmator – judecatorii vor relua speta, tinand sau nu cont de cererile lui Stern, conform wowbiz.ro

FOTO SOC! MIHAITA NESU, DECIZIE RAVASITOARE!!! „IN NUMELE DOMNULUI…”

———————————————-

UPDATE / Scandal intre prezentatoarea TV şi afaceristul de origine israeliană a atins punctul de fierbere, iar miza este una de milioane de euro! Iar Magistraţii de la Judecătoria Buftea au pus punct în urmă cu câteva minute căsniciei vedetei TV Oana Cuzino şi a omului de afaceri de origine israeliana Yoav Shtern. Deşi prezentatoarea voia ca soţul său să fie declarat vinovat pentru eşecul mariajului lor, judecătorii au luat decizia care să-i mulţumească pe amândoi, anunta spynews.ro, in exclusivitate

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Judecătorii au admis în parte ambele cererei depuse la dosar de foştii parteneri Oana Cuzino şi Yoav Shtern. După ce au deliberat, magistraţii au decis să desfacă mariajul celor doi din culpă comună, iar vedeta să revină în acte la numele de fată, acela de Cuzino.

În ceea ce priveşte custodia fetei pe care cei doi o au împreună, instanţa a decis ca autoritatea părintească să fie exercitată în comun şi în mod egal, de către ambii părinţi. Copila urmează să locuiască alături de mama sa, iar tatăl îi va plăti lunar p pemsie de întreţinere de 1000 de euro lunar, plus jumătate din cheltuielile acestea cu taxe şcolare şi pregătire extraşcolară.

CUTREMUR în Vrancea. Ce magnitudine a avut seismul

„Încuviinţează pârâtului-reclamant dreptul de a avea legături personale cu minora după următorul program: în lunile cu patru săptămâni, în prima şi a treia săptămână, de joi, de la ora 18:00 până duminică la ora 19:00, cu obligaţia tatălui de a lua minora şi de a o aduce la domiciliul mamei; în lunile cu cinci săptămâni, în primul, al treilea şi al cincilea weekend din lună, de vineri, de la ora 18:00 până duminică la ora 19:00, cu obligaţia tatălui de a lua minora şi de a o aduce la domiciliul mamei

Tradiţii în Săptămîna Mare. Uite ce NU ai voie să faci 

In timpul vacanţelor şcolare, minora să locuiască cu tatăl său sau să plece într-o altă locaţie la alegere, jumătate din intervalul de timp, cu obligaţia pârâtului-reclamant de a aduce la cunoştinţa reclamantei-pârâte şi a minorei locaţia înainte cu două zile; în anii impari, în perioada 29 decembrie-3 ianuarie, minora să locuiască cu tatăl său sau să plece într-o altă locaţie la alegere, cu obligaţia pârâtului-reclamantului de a aduce la cunoştinţa reclamantei-pârâte şi a minorei locaţia înainte cu două zile, iar în anii pari alături de mamă.

SOC!!! CE VEDETA SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Obligă pârâtul-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 7.305,06 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru, onorariu avocat, onorariu traducător.

Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare.

Pronunţată în şedinţă publică, azi 09.04.2015.”, se arată în hotărârea judecătorească.

Traian Băsescu, mesaj HALUCINANT de ultima ora

Mai multe mesaje ale Oanei Cuzino către soţul ei au fost depuse, ieri, de avocaţii milionarului la dosarul de divorţ. Potrivit apărătorilor, vedeta şi-a somat soţul să-i predea, în original, toate actele proprietăţilor cumpărate pe numele ei. Miza este uriaşă. În urmă cu zece ani, omul de afaceri a cumpărat pe numele Oanei Cuzino (n.r. – legea nu le permitea străinilor să achiziţioneze terenuri) zeci de hectare de teren, la marginea Bucureştiului.

Loteria bonurilor fiscale, organizată de Paşte

Este motivul pentru care Yoav Shtern a cerut emiterea unei decizii judecătoreşti prin care Oana să nu poată vinde nici măcar una din proprietăţile obţinute în timpul căsătoriei. Apărătorii omului de afaceri au invocat ieri, la cel de-al doilea termen al procesului de partaj, articolul 316 din Codul Civil care prevede ca „în mod excepţional, dacă unul dintre soţi încheie acte juridice prin care pune în pericol grav interesele familiei, celălalt soţ poate cere instanţei de tutelă ca, pentru o durată determinată, dreptul de a dispune de anumite bunuri să poate fi executat numai cu consimţământul său expres”.Pe de altă parte, avocaţii Oanei Cuzino au declarat: „Reclamantul are incapacitatea de a dobândi bunurile, deci nu poate intra în posesia lor, poate avea doar drept de creanţă asupra lor”.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

„Am hotărât de comun acord să divorţăm”

Astfel, ceea ce la început era caracterizată ca o despărţire de comun acord pare să fie acum un război în toată regula. Chiar omul de afaceri este cel care afirmă în documente depuse la dosar, potrivit informaţiilor apărute în presă, că Oana Cuzino este cea care a părăsit fără motiv domiciliul conjugal. În contradicţie totală cu mesajul trimis publicului de vedetă la scut timp de la despărţire:

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE!

“Dragii noştri, eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună, ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul în altul. Mai mult decât orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: “Mergi mereu cu forţa înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine”. Vă mulţumesc pentru că ne respectaţi viaţa şi intimitatea”, a spus Oana Cuzino.

VIDEO 18+ ! O vedetă, surprinsă FĂRĂ LENJERIE la TV! I-AU RIDICAT FUSTA SI S-A VAZUT TOT!!!

Avere de milioane de euro

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, Yoav Shtern este şi un avid colecţionar de maşini de lux, printre „piesele” sale aflându-se un Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls-Royce. Numai ceasurile omului de afaceri ar valora – potrivit gurilor rele – peste un milion de euro, iar casa în care au locuit Oana Cuzino şi Yoav Shtern ar costa aproape trei milioane de euro, conform spynews.ro.

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

Scandalul dintre Oana Cuzino şi omul de afaceri Yoav Shtern a izbucnit în august, când vedeta a depus cererea de divorţ. Ca răspuns, pe 2 septembrie 2014, prezentatoarea TV a fost dată în judecată, la Sectorul 1, de către soţul ei, care a cerut partajul bunurilor comune. Oana Cuzino (43 de ani) şi Yoav Shtern au împreună o fetiţă, Naomi.

sursa. www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×