Vedeta Playboy Ashley Mattingly s-a sinucis. Se lupta de câțiva ani cu dependența de stupefiante

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/04/2020, 12:08
Vedeta Playboy Ashley Mattingly s-a sinucis. Se lupta de câțiva ani cu dependența de stupefiante
Vedeta Playboy Ashley Mattingly s-a sinucis. Se lupta de câțiva ani cu dependența de stupefiante. Sursa foto: Instagram.com

Fosta vedetă Playboy Ashley Mattingly a fost găsit moartă în propria locuință din Austin, Texas, vineri, 17 aprilie.  Familia acesteia crede că tânăra de 33 de ani s-a sinucis având în vedere că se lupta cu depresia și dependența de stupefiante de câțiva ani buni.

Ashley Mattingly s-a sinucis după o luptă grea cu depresia și stupefiantele

Ashley Mattingly a devenit cunoscută după ce a pozat pentru revista pentru adulți Playboy în luna martie a anului 2011. Fosta vedetă Playboy se lupta de câțiva ani cu dependența de stupefiante și chiar a fost victima unei agresiuni domestice după ce iubitul ei, actorul din serialul „Prison Break” Lane Garrison a lovit-o, potrivit Daily Mail.

Vestea tragică a trecerii în neființă a fostei vedete Playboy a fost făcută de familia acesteia care crede că Ashley s-a sinucis. Sora ei Christy și fratele geamăn Bill au mărturisit că au găsit în locuința acesteia o scrisoare de adio, dar până acum nu a fost dezvăluit conținutul ei.

Ashley Mattingly avea 33 de ani

Una dintre prietenele vedetei s-a panicat când aceasta nu i-a mai răspuns la telefon și a alertat Departamentul de Poliție al orașului Austin. Ashley Mattingly a fost găsită moartă în apartamentul său vineri, 17 aprilie, dar primele informații arată că tânăra și-a luat viața cu două zile înainte.

Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz și așteaptă rezultatele raportului oficial toxicologic care va determina cauza reală a decesului. Acesta urmează să fie eliberat peste aproximativ 30 de zile.

Vestea morții vedetei a fost dezvăluită abia pe 20 aprilie de portalul TMZ. Familia acesteia a mărturisit că fosta vedetă Playboy se lupta cu depresia și avea probleme serioase cu consumul de alcool și droguri, acesta fiind și motivul pentru care în urmă cu 2 ani s-a mutat în Texas.

Și probleme ei nu s-au oprit aici. Se pare că în urmă cu patru ani Ashley Mattingly a fost arestată de oamenii legii după ce a fost prinsă băută la volanul mașinii personale.

Tânăra dorea să o ia de la capăt și să-și pună ordine în viață, însă se pare că nu a mai rezistat. Fanii, familia și prietenii acesteia sunt îndurerați de pierderea suferită și au transmis mai multe mesaje emoționante în memoria celei care a fost Ashley Mattingly.

„Nu pot găsi cuvintele, așa că o să las acest lucru aici. Te iubesc și o să-mi fie dor de tine în fiecare zi. Zboară sus, soră, știu că vei fi cel mai frumos înger din Rai!”, a scris sora ei Christy, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×