Vasi din Dâmboviţa şi-a transmis sinuciderea pe Facebook. Zeci de prieteni i-au urmărit moartea în direct

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
26/02/2020, 11:42
Vasi din Dâmboviţa şi-a transmis sinuciderea pe Facebook. Zeci de prieteni i-au urmărit moartea în direct
Vasi şi-a transmis sinuciderea pe Facebook. Sursa foto: observator.tv

Vasi, un tânăr din Dâmboviţa a ales să se sinucidă live pe Facebook. A făcut anunţul sinuciderii şi şi-a pus ştreangul de gât. Ştreangul a fost de fapt un şiret, la fel cum a folosit şi unchiul lui atunci când şi-a luat viaţa.

Vasi din Dâmboviţa şi-a transmis sinuciderea pe Facebook. Prietenii l-au urmărit cum moare

Vasi, un tânăr din Dâmboviţa a ales să se sinucidă într-un live pe Facebook. A făcut anunţul sinuciderii, şi-a pus ştreangul de gât şi a făcut ce a promis.

Ştreangul a fost de fapt un şiret, la fel cu a folosit şi unchiul lui atunci când şi-a luat viaţa. Zeci de prieteni de-ai tânărului au urmărit trasmisia groaznică.

Tânărul a avut mai multe tentative de sinucidere

Tânărul sinucigaş avea 28 de ani şi era din satul Podul Corbencii, comuna Corbii de Mari, Dâmboviţa. Vasi avea la activ mai multe tentative de sinucidere.

Niciodată nu i-a reuşit, până acum. Ambulanţele veneau şi de două ori pe săptămână pentru a-i aorda primul ajutor. Bărbatul, săptămâna trecută, la un priveghi, a spus mai multor persoane că vrea să plece de pe lumea asta şi că mulţi vor vedea cum îţi va pune capăt vieţii.

De data aceasta s-a ţinut de cuvânt. A murit fiind urmărit de zeci de preieteni care au privit neputincioşi scenele rupte parcă din filmele de groază.

Salvatorii au fost anunţaţi prin 112 de sinucidere, dar la ajungerea la locul sinuciderii aceştia nu au mai putut să facă nimic pentru a-l ajuta pe Vasi.

Unchiul bărbatului a ales aceiaşi metodă de sinucidere. Şi-a pus capăt zilelor cu ajutorul unui şiret, în urmă cu doi ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×