Leul, în cădere liberă! Moneda euro a fost cotată la 4,6279 lei!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
09/11/2017, 14:26
Leul, în cădere liberă! Moneda euro a fost cotată la 4,6279 lei!

Moneda euro îşi continuă ascensiunea faţă de leu! Banca Naţională a României (BNR) a anunţat joi un curs de referinţă de 4,6279 lei/euro, cel mai mare nivel din august 2012 până în prezent, pe fondul accentuării tensiunilor sociale.

Miercuri, BNR a afişat un curs de 4,6198 lei/euro. Nivelul anunţat joi este cel mai mare din 3 august 2012, când BNR a afişat un curs de 4,6481 lei/euro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Valoarea euro a crescut iar. Cel mai mare curs din anul 2012!

Leul s-a depreciat accelerat pe piaţa interbancară, inclusiv în faţa monedelor din regiune, începând cu a doua parte a zilei de marţi, pe fondul protestelor împotriva măsurilor de modificare a Codului fiscal, măsuri criticate aspru atât de sindicate, cât şi de patronate.

Guvernul a adoptat miercuri OUG privind Codul Fiscal, într-o şedinţă care s-a desfăşurat în timp ce, în Piaţa Victoriei, câteva sute de persoane protestau faţă de măsurile care vor fi introduse astfel, în principal faţă de transferul plăţii contribuţiilor de la angajator la angajat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×