Valentina Pelinel vorbeşte despre visul american! De ce a plecat blonda în lume cînd era doar o copilă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/12/2015, 20:07
Valentina Pelinel vorbeşte despre visul american! De ce a plecat blonda în lume cînd era doar o copilă GALERIE FOTO

Valentina Pelinel a spus că a plecat din ţară pentru cariera artistică, dar şi mânată de nevoia de bani. Fotomodelul a mărturisit că situaţia financiară a familiei ei era una dificilă, aşa că a trebuit să ia măsuri. Valentina Pelinel a vorbit despre perioada adolescenţei, când a trebuit să plece în State pentru carieră, dar şi pentru banii care-i veneau din domeniul modellingului şi de care avea atâta nevoie.

Fotomodelul a spus că după moartea tatălui, situaţia financiară a familiei era una grea, aşa că a decis că trebuie să facă ceva pentru a-şi salva mama şi sora.

„Am plecat pentru că am avut un vis. Dacă puteam să aduc America aici şi să mi se întâmple toate lucrurile frumoase care mi s-au întâmplat acolo, era mai confortabil. Eu mă vedeam pe marile scene ale lumii şi a fost să fie acolo. Acolo parcă toată lumea m-a vrut. Situaţia noastră de familie nu era foarte roz în ţară şi atunci am spus că vieţile lor sunt în mâinile mele”, a declarat Valentina Pelinel la „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars.

La doar 15 ani, Valentina Pelinel defila pe podium iar cu un an mai târziu s-a simţit nevoită să părăsească ţara. După 20 de ani de succes în America, s-a întors înapoi acasă. Se pare că după această perioadă, dragostea de ţară nu s-a estompat.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×