Valentina Pelinel a revenit în secret în ţară. Şi-a întrerupt vacanţa de urgenţă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/01/2016, 15:28
Valentina Pelinel a revenit în secret în ţară. Şi-a întrerupt vacanţa de urgenţă! GALERIE FOTO

Valentina Pelinel s-a intors in Romania dupa cinci zile in care a stat departe de haosul mediatic din tara. Coincidenta face ca vedeta TV a revenit in Bucuresti chiar luni, ziua in care Cristi Borcea a avut zi de vizita la penitenciar.

CANCAN.ro a aflat in exclusivitate ca Valentina Pelinel a revenit pe plaiurile mioritice, dupa ce s-a relaxat in compania unor prietene in Elvetia, la munte. Insarcinata in patru luni, vedeta TV incearca sa ramana pozitiva si sa nu ia in seama acuzatiile care i se aduc cu privire la relatia cu milionarul aflat dupa gratii, Cristi Borcea. Tot luni, fostul sef de la Dinamo a avut dreptul la vizite, insa iubita lui, Valentina, nu a fost prezenta in arest cu pachetelul, asa cum a fost sesizata saptamanile trecute, ci a preferat sa ramana acasa, pentru a nu fi nevoita sa ofere explicatii.

Nici sotia lui Borcea, Alina, nu a venit sa-l vada pe afacerist, mai ales ca aceasta este profund ranita dupa tot ce s-a intamplat. Dupa revenirea in tara, Valentina Pelinel a facut primele declaratii in exclusivitate pentru CANCAN.ro despre sarcina sa, dar si despre viitorul sau.

„In momentul de fata, eu traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea. Voi deveni mama, iar acest lucru ma umple de bucurie. Sunt fericita. Sunt linistita, nu sunt afectata de nimic, ma simt bine si ma bucur de viata.”, a declarat Valentina Pelinel, pentru CANCAN.ro.

Probleme de sanatate

Omul de afaceri a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca, saptamana trecuta, pentru analize la inima, dupa ce, conform informatiilor aparute pana acum, scandalul de la TV l-a sensibilizat. Nu este pentru prima data cand Cristi Borcea are probleme de sanatate. El a mai prezentat dureri si in trecut, motiv pentru care a fost internat.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×