Valentina Pelinel: ”Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept de oameni care nu iţi cunosc viaţa”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/01/2016, 10:57
Valentina Pelinel: ”Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept de oameni care nu iţi cunosc viaţa”

Valentina Pelinel le-a mulţumit celor care i-au trimis mesaje de încurajare şi au ajutat-o să treacă peste această perioadă dificilă.

”Va salut şi vă mulţumesc celor care mă încurajaţi să trec peste perioada asta. Nu e uşor să fii acuzată pe nedrept de oameni care nu iţi cunosc viaţa, mai ales când eşti însărcinată. Important este ca am aceasta minune cu mine iar cei care acuză se vor lamuri că nu e totul atât de negru şi ei sigur nu se califică să ridice piatra către mine. E cineva perfect? Sigur nu, deci nici eu. Dar măcar nu acuz, nu judec, nu vorbesc urât de nimeni în public şi nu fac parte dintre cei care profita acum de situaţie ca să facă un leu în plus, fără pic de umanitate”, a scris Valentina Pelinel, pe Facebook.

Fostul fotomodel a precizat că se află în vacanţă în Franţa, alături de o prietenă.

”Eu încerc să mă relaxez alături de prietena mea care m-a invitat la munte, în Franţa, precum aveam încă de anul trecut planificat”, a adăugat fostul fotomodel.

Valentina Pelinel a lăsat pe toată lumea mască la început de 2016. În urmă cu câteva zile, ea a anunţat că este însărcinată şi urmeaz să devină mamă.

Fosta soţie a politicianului Cristian Boureanu nu a dezvăluit cine este tatăl viitorului ei copil, însă ăn ultima vreme au apărut zvonuri conform cărora Valentina ar avea o relaţie cu Cristi Borcea.

Sursa: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×