Valentina Pelinel, mesaj incredibil pentru Cristian Boureanu!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/02/2015, 10:44
Valentina Pelinel, mesaj incredibil pentru Cristian Boureanu!

A trecut aproape un an de când Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu ocupau prima pagină a tabloidelor cu un divorţ pus sub semnul întrebării! Chiar dacă orice despărţire este dureroasă, modelul a înfruntat realitatea şi consideră că a avut multe de învăţat din această experienţă.

”Nu cred că am făcut multe greşeli, pentru că sunt perfecţionistă, foarte calculată şi organizată. Probabil şi un divorţ poate să însemne o lecţie de viaţă şi o experienţă, să înveţi ceva. Dacă s-a întâmplat aşa trebuia să fie. Hotărârea a fost luată împreună”, a mărturisit Valentina Pelinel pentru emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Valentina Pelinel mărturiseşte că divorţul a schimbat-o, dar niciodată nu va împroşca cu noroi în cel care i-a fost soţ timp de 7 ani.

”Nici nu aş putea să zic că e bine să te grăbeşti să ieşi dintr-o relaţie, mai ales când e vorba de o căsătorie, şi nu o simplă relaţie Trebuie să faci tot posibilul să o faci să meargă, să funcţioneze. Dar dacă nu mai funcţioneză, nici nu pot te sfătuiesc să rămâi într-o relaţie. Se spune că trebuie să fie înţelegătoare o femeie şi să lase de la ea. Eu zic că o femeie trebuie să şi comunice. Niciodată nu am dat din casă”, a mai adăugat ea.

Vezi VIDEO AICI

Şi chiar dacă le-a fost bine sau rău, blonda şi Cristian Boureanu au rămas în relaţii cordiale.

‘Sunt eliberată, mi-e bine cu mine şi am rămas prieteni. Am vorbit acum câteva zile. După 9 ani de relaţie ar fi şi culmea să nu fim prieteni, amici”, a spus Valentina.

În urmă cu câteva zile, Cristian Boureanu şi-a făcut publică pe o reţea de socializare relaţia pe care o are cu modelul Laura Dincă. Fostul politician şi-a pus la profil o fotografie cu el şi şatena în vârstă de 18 ani, care s-a făcut remarcată din prezentările lui Cătălin Botezatu.

Boureanu

”Eu nu ţin pasul cu asta. Asta nu e parte din viaţa mea cu cine e. Eu i-am zis că dacă el e fericit e foarte bine, important e să fie fericit şi să-şi găsească iubirea”, a spus blonda.

În timp ce fostul ei soţ a dat iama printre manechine, Valentina Pelinel s-a obişnuit cu statutul de femeie singură! Boureanu este ocupat cu noua iubită, iar Cristi Borcea, cel despre care s-a spus că modelul ar avea o relaţie îşi ispăşeşte pedeapsa în închisoare! Aşa se face că, Valentine’s Day o va prinde singură pe blondă.

Sursă: www.click.ro

Închide ×