Valentina Pelinel, mesaj incredibil pentru Cristian Boureanu!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/02/2015, 10:44
Valentina Pelinel, mesaj incredibil pentru Cristian Boureanu!

A trecut aproape un an de când Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu ocupau prima pagină a tabloidelor cu un divorţ pus sub semnul întrebării! Chiar dacă orice despărţire este dureroasă, modelul a înfruntat realitatea şi consideră că a avut multe de învăţat din această experienţă.

”Nu cred că am făcut multe greşeli, pentru că sunt perfecţionistă, foarte calculată şi organizată. Probabil şi un divorţ poate să însemne o lecţie de viaţă şi o experienţă, să înveţi ceva. Dacă s-a întâmplat aşa trebuia să fie. Hotărârea a fost luată împreună”, a mărturisit Valentina Pelinel pentru emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima Tv.

Valentina Pelinel mărturiseşte că divorţul a schimbat-o, dar niciodată nu va împroşca cu noroi în cel care i-a fost soţ timp de 7 ani.

”Nici nu aş putea să zic că e bine să te grăbeşti să ieşi dintr-o relaţie, mai ales când e vorba de o căsătorie, şi nu o simplă relaţie Trebuie să faci tot posibilul să o faci să meargă, să funcţioneze. Dar dacă nu mai funcţioneză, nici nu pot te sfătuiesc să rămâi într-o relaţie. Se spune că trebuie să fie înţelegătoare o femeie şi să lase de la ea. Eu zic că o femeie trebuie să şi comunice. Niciodată nu am dat din casă”, a mai adăugat ea.

Vezi VIDEO AICI

Şi chiar dacă le-a fost bine sau rău, blonda şi Cristian Boureanu au rămas în relaţii cordiale.

‘Sunt eliberată, mi-e bine cu mine şi am rămas prieteni. Am vorbit acum câteva zile. După 9 ani de relaţie ar fi şi culmea să nu fim prieteni, amici”, a spus Valentina.

În urmă cu câteva zile, Cristian Boureanu şi-a făcut publică pe o reţea de socializare relaţia pe care o are cu modelul Laura Dincă. Fostul politician şi-a pus la profil o fotografie cu el şi şatena în vârstă de 18 ani, care s-a făcut remarcată din prezentările lui Cătălin Botezatu.

Boureanu

”Eu nu ţin pasul cu asta. Asta nu e parte din viaţa mea cu cine e. Eu i-am zis că dacă el e fericit e foarte bine, important e să fie fericit şi să-şi găsească iubirea”, a spus blonda.

În timp ce fostul ei soţ a dat iama printre manechine, Valentina Pelinel s-a obişnuit cu statutul de femeie singură! Boureanu este ocupat cu noua iubită, iar Cristi Borcea, cel despre care s-a spus că modelul ar avea o relaţie îşi ispăşeşte pedeapsa în închisoare! Aşa se face că, Valentine’s Day o va prinde singură pe blondă.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×