Valentina, ameninţată de Alina Borcea: „Dacă te prind, te rup cu bătaia!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/01/2016, 00:01
Valentina, ameninţată de Alina Borcea: „Dacă te prind, te rup cu bătaia!”

Valentina Pelinel a plecat intr-o scurta vacanta in Paris, Franta, dupa cum a anuntat, iar apoi a facut public faptul ca este insarcinata. CANCAN.ro a aflat motivul real pentru care amanta lui Borcea a ales sa paraseasca tara.

Alina Borcea a aparut pentru prima data la TV, zilele trecute, si a povestit prin ce trauma trece de cand Valentina Pelinel s-a bagat in relatia ei, dar si faptul ca nu poate accepta faptul ca sotul ei o sa aiba un alt copil, insa cu amanta, nu cu ea. Mai mult, sotia lui Borcea i-a transmis un mesaj prin intermediul televiziunii Valentinei Pelinel sa-i lase familia in pace. CANCAN.ro a aflat ca in spatele lacrimilor si a rugamintilor Alinei se afla , de fapt, o furie nemarginita, dar si un mesja de aminenintare.

„Alina a vorbit frumos la TV, dar Pelinel stie ca totul a fost de fatada, ca totul a fost o amenintare. Dar nu e singura data cand i-a transmis ca o va bate, i-a promis de multe ori ca daca nu ii lasa sotul in pace va avea grija de ea. Valentina a planuit totul. A plecat la Paris si a anuntat ca e gravida de acolo tocmai pentru a nu fi cautata de Alina, ca re i-a si transmis ca vrea ca totul sa ramane in „familie”, a declarat o sursa apropiata, pentru CANCAN.ro

Triunghi amoros

Bomba in showbiz a explodat zilele trecute, cand Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata. Alina Borcea stia acest lucru demult, dar si faptul ca tatal copilului ei este sotul ei, Cristi, insa presiunea a fost mai mare atunci cand totul a devenit public. Alina s-a dus la tv, a plans cu lacrimi de crocodil si s-a rugat de Valentina sa nu-i strice casnicia. Raspunsul fostului model a fost unul neasteptat, respectiv … „este jenant ce se intampla”, iar de atunci, cele doua au incetat sa-si mai transmita mesaje. Valentina a ramas insarcinata in inchisoare, dupa ce l-a vizitat de nenumarate ori pe Borcea. Cei doi aveau o relatie de pe vremea cand Pelinel era casatorita cu Boureanu, acesta fiind si motivul despartirii celor doi.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×