VACANŢA DE 1 MAI. Cele mai IEFTINE variante. Unde mai sînt locuri la mare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/04/2015, 00:01
VACANŢA DE 1 MAI. Cele mai IEFTINE variante. Unde mai sînt locuri la mare

VACANŢA DE 1 MAI. Prin tradiţie, data de 1 Mai marchează debutul sezonului estival. Anul acesta 1 Mai cade într-o zi de vineri, astfel că românii vor avea parte de o minivacanţă în toată regula: trei zile de distracţie pentru toată familia, în funcţie de locaţia aleasă.

Şi pentru că se ştie că românul este iubitor de distracţie, agenţiile de turism s-au întrecut în oferte, care de care mai atractive.

SIMONA HALEP JOACA AZI!!! VEZI MECIUL ONLINE, LIVE VIDEO AICI

1 Mai în străinătate

VACANŢA DE 1 MAI. Peste 10.000 de români vor petrece minivacanţa de 1 mai în străinătate, cu 10% mai mult decât anul trecut, spun statisticile. Majoritatea românilor aleg ca destinaţii staţiunile de la mare şi city break-urile, potrivit agenţiilor de turism. Deşi majoritatea turiştilor aleg Bulgaria sau vacanţele sub 100 de euro, se remarcă în ultimii ani o nouă categorie de turişti, care caută să îmbine city break-urile cu litoralul, la un preţ mult mai mic decât în plin sezon, arată agenţia.

ULTIMA ORA!!!ADIO, VIZE PESTE OCEAN!!! E OFICIAL!!! ANUNTUL FACUT DE VICTOR PONTA!!! VEZI DE CAND!!! 

VACANŢA DE 1 MAI. Un circuit de 5 zile la Roma, care include transport cu avionul, transfer şi cazare la hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus şi însoţitor de grup şi tur, costă 389 euro, fără taxe de aeroport incluse.

Circuitul la Lisabona include 3 nopţi de cazare la hotel de 4 stele, cu mic dejun, transport cu avionul şi transfer, tur de oraş de jumătate de zi cu autocar şi ghid local în Lisabona, precum şi însoţitor român de grup, la preţul de 420 euro. Taxele de aeroport nu sunt incluse. În Cipru, ofertele pornesc de la 395 euro pentru un sejur de 7 nopţi cu demipensiune, transport cu avionul şi transfer.

1 Mai la munte

VACANŢA DE 1 MAI. Nici ofertele pentru sejururi la munte nu sunt de refuzat. Astfel pentru o noapte la „Conacul Drăhneilor” din Ruscova -Maramureş, turistul trebuie să scoată din buzunar între 120 şi 150 de lei. La acesta se adaugă şi costul cu hrana, pentru că micul dejun nu este înclus în preţ. Efortul merită, spun gazdele, familia Pop, pentru că locaţia este în mijlocul naturii. „Se pot vizita toate obiectivele din Maramureş, de la Cimitirul Vesel din Săpânţa până la Valea Izei sau se poate urca pe valea Vaserului cu Mocăniţa”, a explicat Pavel Pop, administratorul pensiunii.

STIREA ZILEI VINE DE LA METEO!!! SE STRICA VREMEA!!! TEMPERATURI APROAPE DE INGHET!!!

VACANŢA DE 1 MAI. În Braşov preţurile sunt mult mai piperate. De exemplu, pentru un sejur de trei zile şi două nopţi de 1 mai la Piatra Şoimului, amatorii de lux trebuie să achite între 740 şi 2.760 de lei. Administratorii promit „aer curat şi miresme proaspete de flori de primăvară, plimbări pe jos recreaţionale, mâncare tradiţională, inclusiv nelipsitul grătar in Parc, seara la Kuib cu DJ şi muzică antrenantă ”.

În Poiana Braşov, la „Alpin Resort”, preţurile sunt între 92 şi 99 de euro de persoană, în funcţie de camera dorită. Organizatorii promit reduceri la intrările în cluburi şi restaurante dar şi terapii la SPA. Camerele sunt cu vedere la munte şi toţi musafirii pot participa la un concurs care are ca premii cine romantice, ritualuri de înfrumuseţare la SPA sau chiar un week-end.

1 Mai la mare

VACANŢA DE 1 MAI. Una dintre cele mai râvnite destinaţii de 1 mai este litoralul românesc iar saţiunile din sudul acestuia sunt cele mai căutat. Deşi locurile de cazare din Vama Veche sau 2 Mai sunt deja foarte rare, cele care au mai rămas au preţuri între 100 de lei camera la pensiune şi 100 de euro la resorturile de lux.

FACEBOOK, ANUNTUL CARE AFECTEAZA TOTI UTILIZATORII!!! DE ASTAZI, NU VEI MAI BENEFICIA DE….

Camera dubla cu pat matrimonial,baie si tv in camera la 150 lei pe o noapte,camera tripla cu pat matrimonial,baie si tv la 180 lei pe o noapte de cazare,camera foarte spatioasa de 22mp pentru 4-5 persoane cu baie si tv la 250 lei pe o noapte de cazare.Rezervarea camerelor se va face numai cu un avans ce va fi comunicat telefonic.Oferta este valabila pentru minim trei nopti de cazare”, se arată în oferta lansată de Casa Rustica din Vama Veche.

VACANŢA DE 1 MAI. Lucrurile se schimbă însă în Mamaia.Spui mare, distractie si soare si deja ai in minte statiunea Mamaia.Frumusetea pe timp de zi a statiunii este egalata doar de intensitatea vietii de noapte ce prinde viata odata cu apusul soarelui. Statiunea vibreaza si prinde viatasub ritmuri ametitoare. Petrecerile, cluburile, ritmurile nebune, ringurile pline, piscinele, concertele si muzica buna sunt doar cateva ingrdiente ce vor satisfice gusturile oricarui iubitor de distractii. Preţurile încep de la 114 lei şi ajung până la 700 de persoană.

VACANŢA DE 1 MAI. CFR Călători suplimentează trenurile către mare

CFR Călători a anunţat că suplimentează, în perioada 29 aprilie – 4 mai 2015, capacitatea de transport cu 16 trenuri InterRegio şi Regio, cele mai multe dintre acestea având trasee spre şi dinspre Litoral.

Compania a mai precizat că în unele zile libere din perioada 1 – 4 mai 2015, când traficul de călători este extrem de redus, unele trenuri InterRegio şi Regio nu vor circula, conform voceatransilvaniei.ro

„Rugăm toţi pasagerii să ţină cont de acest aspect când îşi planifică deplasările cu trenul şi să consulte, pentru informaţii actualizate, fie pagina de internet a companiei, fie să telefoneze la biroul de informaţii din staţia de plecare. În data de 1 mai 2015 agenţiile de voiaj CFR vor fi închise”, a precizat CFR Călători.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×