Va mai amintiti de cea mai mica fetita din lume? Zici ca e papusa vie! Cum arata acum, la varsta de 10 ani?

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/06/2017, 21:16
Va mai amintiti de cea mai mica fetita din lume? Zici ca e papusa vie! Cum arata acum, la varsta de 10 ani? GALERIE FOTO

Charlotte Garside a cunoscut celebritatea inca din momentul nasterii. Micuta s-a nascut cu o forma primitiva de nanism, nemaintalnita nicaieri in lume

In ciuda faptului ca medicii i-au dat putine sperante de viata, micuta a crescut, iar parintii ei o adora. Mai mult, ea merge si la scoala, acolo unde a reusit sa se integreze in grupul de colegi. Pe langa copii de la scoala, fetita pare in continuare o papusa vie. Micuta nu masoara mai mult de 70 de centimetri inaltime si cantareste putin peste 5 kilograme. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

26 May 2010: Charlotte Garside (2) from Withernsea, East Yorkshire, who suffers from Primordial Dwarfism. She is 59 cm tall and weighs less than 8 pounds. She is pictured with mum and dad, Emma and Scott, and sisters (l-r) Sophie (6), Sabrina (10) and Chloe (13).

„Charlotte e micuta, dar are o personalitate fantastica. O tratam ca pe un copil normal, iar in fiecare zi ne face sa radem”, au declarat parintii ei pentru Daily Mail.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×