Va avea sau nu serialul Vlad un al 3-lea sezon? Ce spun cei de la Pro TV

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/11/2019, 13:58
Va avea sau nu serialul Vlad un al 3-lea sezon? Ce spun cei de la Pro TV
Serialul Vlad va avea și sezonul 3. Sursa foto: playtech.ro

Serialul fenomen Vlad care bate record după record de audiență, se pare că va avea și sezonul 3! Așadar fanii serialului difuzat de Pro TV trebuie să se înarmeze cu răbdare, deoarec acesta va fi lansat în anul 2020, însă merită așteptarea!

Serialul Vlad va avea și sezonul 3

Povestea răzbunării continuă și în sezonul 3 din Vlad. În serial își va face apariția un personaj foarte periculos, care va tăia în carne vie, doar pentru a-și vedea planurile duse la bun sfârșit. Acest personaj de temut va fi jucat de actorul Adrian Titieni, care a vorbit despre rolul său din Vlad.

„E provocator să apari într-un proiect de televiziune în care anterior s-a vorbit despre personajul tău. Se creează un orizont de așteptări la înălțimea căruia trebuie să te ridici. Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare.

Apare în scenă Iordache, un personaj malefic

Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații. Sunt onorat de prezența în această producție de televiziune care pune în fața audienței probleme omenești, lecții de viață și pentru viață”.

Iordache, temutul personaj interpretat de către Adrian Titieni nu este singura surpriză pe care serialul VLAD o are în următorul sezon pentru telespectatori.

„Iordache este cheia sezonului nou! Vlad și Cezar fac o echipă puternică, capabilă să ducă răzbunarea la final, sau cel puțin asta cred ei, dar trecutul îi prinde din urmă  pentru a echilibra balanța puterii. În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize”, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×