Vă amintiți de Dana Mladin, prezentatoarea de la ”Școala Vedetelor”? Cum arată și din ce trăiește astăzi

Claudiu Ilie    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
27/09/2018, 13:29
Vă amintiți de Dana Mladin, prezentatoarea de la ”Școala Vedetelor”? Cum arată și din ce trăiește astăzi GALERIE FOTO
Dana Mladin s-a schimbat foarte mult, astăzi

Ți-o mai amintești pe Dana Mladin? Făcea parte din primul show de televiziune de după Revoluție. ”Școala vedetelor” a produs mulți artiști care încă mai urcă pe scenă și acum. Alții însă s-au retras din lumea reflectoarelor, însă nu au renunțat la spectacol.

Așa arăta Dana Mladin, pe vremea când era la ”Școala Vedelor”
Așa arăta Dana Mladin, pe vremea când era la ”Școala Vedelor”

Este cazul și Danei Mladin, care s-a retras din fața camerelor de filmare, dar a continuat să lucreze în televiziune. Este ”mama” multor emisiuni de succes, precum Surprize, Surpize, Next Star, Plasa de Stele și multe altele. Este un producător TV de succes, dar se bucură când oamenii încă o mai recunosc pe stradă, ca fiind Dana Mladin de la ”Școala Vedetelor”.

Dana Mladin, recunoscută încă pe stradă ca membra ”Școlii Vedetelor”

”Sunt conştientă că nu mai ştie lumea nimic despre mine, dar nu mă deran­jează absolut deloc acest lucru. Probabil, numai de pe Facebook mai ştiu oamenii ce fac, deşi postările mele sunt legate aproape în totalitate de vacanţe. Lumea mă ştie din călătorii, când lucrez… nu prea. Interesant este, şi mă bucură acest fapt, că românii încă mă recunosc pe stradă ca „fata de la Şcoala Vedetelor”. Este gro­zav şi onorant pentru mine, că acel moment din istoria TVR a rămas atât de puternic în memoria publicului. Majoritatea lor ştiu emisiunile pe care le fac, dar nu ştiu că eu le produc.

Așa arată astăzi Dana Mladin, fosta prezentatoare de la ”Școala Vedetelor”
Așa arată astăzi Dana Mladin, fosta prezentatoare de la ”Școala Vedetelor”

A produs și revelioanele de la Antena 1

Dar nu mă de­ranjează deloc că lumea nu ştie că eu am produs, de pildă, „Surprize, sur­prize”, că ale mele sunt „Next Star”, „Plasa de stele” şi atâtea alte emi­siuni. Plus, cele cam cinci­sprezece Revelioane de la Antenă. Îmi place rolul meu din spatele cortinei, nu mi-e dor deloc de timpurile când eram vizibilă. Am avut norocul ca în toată cariera mea de până acum să fac emisiuni care au plăcut publicului. Longevitatea lor, în com­paraţie cu alte emisiuni, este o dovadă în acest sens. În plus, unele au creat mode, tendinţe în televiziune…”, a declarat Dana Mladin într-un interviu pentru Formula AS.

Producătorul TV de succes are și unele regrete în viață. Deși cariera i-a fost încununată cu succes, Dana Mladin are regretele ei personale, despre care a ales însă să vorbească deschis.

Citește și Imagini bombă cu o vedetă din România! O vedeai seară de seară la TV! Credea că dacă e în Ţicleni poate face orice! Într-o rochie albă, mulată, a dezlănţuit cel mai senzual dans! GALERIE FOTO

Citește și Imagini bombă! Cea mai frumoasă vedetă din România, complet GOALĂ!

”Viaţa mea de până acum a fost numai televiziune. De la trei ani fac numai asta, iar singura pauză din toată viaţa mea a fost pe timpul liceului. Am lucrat non-stop! Nu ştiu nimic altceva. A fost atât de acaparatoare meseria asta, că nu am reuşit să-mi întemeiez o familie şi, mai grav pentru mine, să am copii. Acesta este singurul meu regret în viaţă. Nu dau vina pe meserie, ar fi culmea, vina e a mea că nu am ştiut să mă împart”, a mai declarat Dana Mladin, ajunsă la 46 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×