Urmaşii faimosului „vânător de crocodili” Steve Irwin revin pe micile ecrane GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
19/10/2017, 20:42
Urmaşii faimosului „vânător de crocodili” Steve Irwin revin pe micile ecrane GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Fanii lui Steve Irwin, celebrul „vânător de crocodili”, au parte de veşti bune. Familia sa a anunţat pe internet că va reveni pe micul ecran, într-o nouă emisiune pe Animal Planet. Au trecut mai bine de 20 de ani de la premiera „Vânătorul de crocodili”, emisiunea care l-a transformat pe Steve Irwin într-un personaj îndrăgit de întreaga lume. Vestea pe care toţi iubitorii de animale o aşteptau a venit! Familia celebrului prezentator va apărea din noul pe micul ecran! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Acum, la mai bine de zece ani de la moartea lui Irwin, familia sa plănuieşte să reapară la tv. Animal Planet a anunţat miercuri că văduva lui Irwin, Terri, şi cei doi copii, Bindi şi Robert, vor fi protagoniştii unei noi emisiune. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Familia Irwin revine pe micile ecrane!

Încă nu se ştie cu exactitate specificul emisiuni. Chiar dacă nu au mai avut propria emisiune, cei trei nu s-au retras din lumina reflectoarelor. Bindi a câştigat un show de dans în anul 2015, iar Robert este gazda unei emisiuni.

Bindi, Robert si Terri au publicat pe Instagram o postare în care au făcut marele anunţ: „Fiţi cu ochii pe noi anul viitor. V-am pregătit noi aventuri pe micul ecran”, a spus Bindi.

Steve Irwin, cunoscut ca „Vânătorul de crocodili” a devenit celebru la sfârşitul anilor ’90 prin documentarele sale despre viaţa sălbatică. Crescut printre crocodili şi şerpi de către părinţii săi care aveau un adăpost de animale sălbatice, Steve Irwin s-a făcut remarcat prin felul în care interacţiona cu animale deosebit de periculoase. În 2006, Steve a murit după ce a fost înţepat de o pisică de mare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×