Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din lume ia o decizie RADICALĂ după tragedia din Colectiv

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/11/2015, 14:46
Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din lume ia o decizie RADICALĂ după tragedia din Colectiv GALERIE FOTO

Cunoscutul DJ Markus Schulz se declară profund afectat de veştile privind decesul celor 29 de tineri în clubul Colectiv din Bucureşti, în urma unui teribil incendiu şi va renunţa la efectele pirotehnice în spectacolele sale.

„Sunt foarte afectat de veştile tragice din România, unde 27 de tineri au murit şi peste 200 au fost răniţi din cauza unui foc izbucnit la un club.

Când ieşi în oraş, cel mai important este să fii în siguranţă. Uneori, cea mai bună experienţă despre scenă se referă la depănarea amintirilor cu prietenii şi familia, în următoarea dimineaţă.

Din păcate, evenimentul din Bucureşti este doar un mic exemplu despre ceea ce trebuie schimbat, în spiritul siguranţei.

De acum încolo, voi interzice folosirea oricăror flăcări, artificii, mici sau mari, în show-urile mele. Jobul meu este să-i distrez pe alţii, dar muzica depăşeşte ca intensitate orice efect vizual.

Trebuie să ne asumăm cu toţii responsabilitatea pentru siguranţa fanilor noştri. Condoleanţe pentru familiile celor decedaţi şi putere pentru cei răniţi.

Haideţi să ne unim şi să schimbăm totul în mai bine!

Cu dragoste, Markus”, a scris Markus Schulz pe Facebook, alături de o fotografie cu drapelul românesc, arborat în bernă. Până acum, postarea DJ-ului a adunat peste 10.000 de likeuri şi 2.000 de distribuiri.

Schulz

Sursă: www.gandul.info

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×