Untold 2019. Martin Garrix, David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike vor cânta la Cluj

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/02/2019, 15:42
Untold 2019. Martin Garrix, David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike vor cânta la Cluj GALERIE FOTO
UNTOLD 2019 face istorie! Cei mai tari DJ ai momentului vor urca pen scena festivalului!

Ediția UNTOLD din 2019 va aduce pe aceeași scenă cei mai tari DJ din lume! Martin Garrix, alături de David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike vor face spectacol pentru toți tinerii din Europa și nu numai, care vor lua cu asalt celebrul festival de muzică.

Pentru 2019, organizatorii festivalului UNTOLD pregătesc ediția aniversară de cinci ani, care va depăși toate experiențele trăite de fanii evenimentului în primele patru ediții. Devenit un fenomen internațional și unul dintre evenimentele muzicale ale anului, UNTOLD aduce în acest an, pe cele 9 scene amplasate în perimetrul festivalului, peste 200 de artiști internaționali.

UNTOLD 2019, ediție aniversară cu artiști pe măsură

Primii artiști anuntați în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live.

Acestea sunt doar primele nume dintr-un line-up care se anunță a fi unul legendar la ediție aniversară. DJ-ul care la numai 22 de ani a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv numărul 1 în lume de către revista DJ MAG, MARTIN GARRIX, revine pe mainstage-ul festivalului UNTOLD.

Artistul a făcut un show incredibil în 2016 și 2017 și se află pe primele locuri în topul preferințelor tinerilor din întreaga lume. DAVID GUETTA a fost la prima ediție a festivalului, în 2015 și a rămas impresionat de căldura cu care l-au primit fanii din România. Tocmai pentru că a fost o experiență unică și memorabilă pentru el, artistul se reîntoarce pe scena principală a festivalului UNTOLD ca să celebreze împreună cu fanii, ediția aniversară a unuia dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa.

James Arthur va cânta la UNTOLD 2019

La începutul lunii februarie 2019, piesa Titanium compusă și produsă de David Guetta, în colaboare cu Sia, a adunat 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Dimitri Vegas & Like Mike sunt deja o tradiție pe mainstage-ul UNTOLD, atât ei, cât și binecunoscutul crowd-control pe care îl fac în fiecare an cu participanții la festival. Publicul îi va revedea în vară, în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

UNTOLD 2019
UNTOLD 2019, editie aniversara, la implinirea a cinci ani!

Pe segmentul de live-acts, în această vară, fanii festivalului pot auzi una dintre cele mai bune voci ale momentului, cea a lui Dan Smith, solistul trupei Bastille. Trupa urcă pentru prima dată pe scena principală a festivalului și le va oferi participanților o experiență muzicală complexă. Bastille va aduce în vară la Cluj-Napoca hituri ca și „Pompei”, „Oblivion”, „Happier” și „I know you”.

O altă voce premiată, cea a artistului britanic James Arthur se va auzi live, în vară, la Cluj Napoca. Fanii îl vor putea acompania pe artist la atât de cunoscutele piese „Impossible” sau „Say you wont let go”. Până luni, 25 februarie, ora 14:00., abonamentele la Untold se pot cumpăra cu prețul de 119 euro plus. După această dată, abonamentele se vor putea cumpăra la prețul de 129 de euro plus taxe. Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×