UNTOLD: 300 de participanţi au avut nevoie de asistenţă medicală

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/08/2016, 17:12
UNTOLD: 300 de participanţi au avut nevoie de asistenţă medicală

Aproape 300 de participanti la festivalul de muzica Untold, de la Cluj-Napoca, au avut nevoie de asistenta medicala, iar 5 dintre ei au ajuns la Urgente in prima seara a evenimentului.

Pe de alta parte, politistii au dat 11 sanctiuni contraventionale si au sesizat parchetul in legatura cu un caz de detinere de substante interzise.

Aproximativ 60.000 de persoane au fost la festivalul de muzica electronica Untold in prima seara a evenimentului.

„Am avut 294 de persoane asistate medical pe parcursul ultimelor 24 de ore, dintre care 5 au necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgente. Este vorba strict de persoane aflate in incinta festivalului si care, in principiu, s-au prezentat cu luxatii si stari de rau”, a explicat Vicentiu Rendes, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.

Politistii au dat sanctiuni pentru tulburarea linistii publice si comert ilicit.

„Am avut un act de sesizare pentru detinere de substante interzise. Ulterior, documentele au fost trimise la Parchet pentru solutionare. Au fost aplicate zece sanctiuni contraventionale pentru tulburarea linistii publice, pentru care am inregistrat sapte avertismente scrise si o amenda de 50 de lei, si pentru comert ilicit a fost aplicata o amenda de 2.250 de lei”, a declarat Ardelean Marius, purtator de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Cluj.

Un tanar in varsta de 30 de ani a ajuns la UPU Cluj cu mai multe leziuni la fata si a solicitat ulterior certificat medico-legal, insa pana in prezent acesta nu a depus nicio plangere la Politie.

In prima zi a evenimentului, care se desfasoara la Cluj-Napoca in perioada 4 – 7 august, principala atractie au fost concertele sustinute de englezii de la Faithless, olandezul Tiesto si Dimitri Vegas & Like Mike.

In cea de-a doua zi vor concerta, printre altii, Scooter, Galantis, Hardwell, Tujamo sau Subcarpati.

sursa: ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×