Unde găsești produse mult mai ieftine ca la eMag de Black Friday

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
12/11/2019, 16:46
Unde găsești produse mult mai ieftine ca la eMag de Black Friday
Produse ieftine de Black Friday. Sursa foto: Nautilus, Amazon. Colaj: Fanatik

Dacă te întrebi unde găsești produse mult mai ieftine ca la eMag de Black Friday, îți spunem că unul din magazinele care aduce lucrurile de care ai nevoie la prețuri mult mai diversificate este magazinul american Amazon. Îți spunem mai jos lucrurile pe care trebuie să le știi despre cum decurge Black Friday la Amazon.

Produse mai ieftine ca la eMag, de Black Friday, la Amazon

Sărbătoarea reducerilor are loc în Statele Unite, anul acesta, pe 29 noiembrie. Ofertele vor apărea încă de pe 14 noiembrie, când se ține Black Friday și în România. Magazinul Amazon organizează evenimentul Amazon Black Friday Deals, unde vor fi disponibile reduceri care vor ajunge la doar câteva sute de dolari. Amazon Black Friday Sale începe pe 22 noiembrie și se va încheia pe 29 noiembrie.

Înainte să cauți reducerile de Black Friday pe portalul celor de la Amazon, îți recomandăm să întocmești o listă cu produsele pe care le urmărești, în funcție de specificațiile acestora. Fără o listă de cumpărături, fără să îți salvezi punctual electronicele și electrocasnicele pe care le dorești crește riscul de a pierde din vedere reducerile, căci acestea sunt foarte numeroase, iar prețurile suferă modificări de la o secundă la altul, iar stocul se epuizează foarte repede.

produse ieftine black friday
iPhone 11 Black, unul din cele mai căutate produse de Black Friday. Sursa foto: Apple

Reduceri și la Elefant, Bonprix, Altex și Aloshop

Magazinul Amazon aduce produse ieftine de Black Friday, de până la 80%. De pe Amazon puteți achiziționa produse dintr-o gamă largă: de igienă personală, bijuterii, haine, încălțăminte, parfumuri, ceasuri, electronice și gadget-uri. Românii care vor să beneficieze de reducerile de la magazinul american se pot abona la pagina Picodi, acolo unde vor fi prezentate ofertele promoționale în detaliu pentru produsele cele mai căutate. (vezi aici).

Pe lângă magazinul Amazon, există și altele unde pot fi găsite oferte la elecronice și electrocasnice. Bonprix, Elefant, Aloshop, Aliexpress și Altex s-au înscris și anul acesta la sărbătoarea reducerilor și vor vinde de la cărți și produse de beauty până la mașini de spălat, televizoare, laptop-uri sau console video. Altex promite, de pildă, reduceri de până la 60% la Black Friday anul acesta, în special la electronice și electrocasnice, gama lor de specialitate.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×