Una dintre victimele coronavirusului, o rudă de-ale lui Alexandru Arșinel. Cine a fost pacienta cu numărul 11 de la noi

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 08:45
Una dintre victimele coronavirusului, o rudă de-ale lui Alexandru Arșinel. Cine a fost pacienta cu numărul 11 de la noi
Alexandru Arșinel a povestit că a pierdut o ființă dragă din cauza coronavirusului. Sursa foto: captură Antena 1

Coronavirusul nu ocolește pe nimeni. Virusul a ajuns să dea târcoale unor lideri de state sau celor mai cunoscute vedete din lume. Chiar dacă la noi nu există destule cazuri confirmate la personalități, sunt câțiva artiști, printre care Alexandru Arșinel, care au pierdut o ființă dragă din cauza COVID-19.

Pacienta cu numărul 11, patroana unui hotel din Sucevița, soția vărului lui Alexandru Arșinel

Pacienta cu numărul 11, pe nume Mariana Chetraru, a fost una din rudele îndepărtate ale actorului, mai exact soția unuia dintre cei mai buni veri ai acestuia.

Arșinel a vorbit despre pierderea Marianei cu durere în suflet și cu spaimă, așa cum sunt în ultimele săptămâni toți vârstnicii din România.

Actorul trăiește cu frică

Mariana lucra la un hotel din Sucevița, unul construit de ea și soțul ei, o mică afacere din care își câștigau traiul de zi cu zi.

Arșinel a declarat la România TV că îi este frică de acest virus și trăiește cu groază la ce i s-ar putea și lui dacă ar fi infectat.

Actorul a povestit pentru postul de știri că soția vărului său din Sucevița a luat virusul cel mai probabil de la vreun turist, având în vedere că cei doi intrau în contact zi de zi cu zeci sau sute de persoane la hotel.

„Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvală virusul acolo”, a declarat actorul la RTV.

„Este extrem de trist. Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizite…, populația care trece pe acolo… nu știu, probabil o sa cerceteze” , a mai povestit artistul.

În legătură cu starea sa de sănătate, Arșinel a spus că este bine și duce pe picioare cei 80 de ani pe care îi are așa cum poate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×