Un tren de mare viteză a deraiat şi s-a prăbuşit peste o autostradă! Peste 70 de victime!

Filon Stan   
în Galerie foto
19/12/2017, 14:40
Un tren de mare viteză a deraiat şi s-a prăbuşit peste o autostradă! Peste 70 de victime! GALERIE FOTO

Cel puţin şase oameni au murit şi alţi 70 au fost răniţi, în Statele Unite ale Americii, după deraierea unui tren de mare viteză! Trenul a deraiat şi s-a prăbuşit de pe un pod chiar pe o autostradă din apropierea oraşului Tacoma, statul Washington, informează site-ul postului NBC. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Bilanţul victimelor ar putea creşte, a avertizat un oficial din cadrul Departamentului Naţional pentru Siguranţa Transporturilor. În tren erau 78 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, transmite postul KIRO.

Un tren de mare viteză a deraiat şi s-a prăbuşit pe o autostradă. Numărul victimelor ar putea creşte!

Printre răniţi sunt şi persoane aflate în vehiculele aflate pe autostradă, care au fost rănite după prăbuşirea trenului. Anchetatorii suspectează că trenul de mare viteză, care circula pe o rută nouă, a deraiat după ce a lovit un obiect care era pe linia ferată.

Presa americană publică înregistrarea audio a conversaţiei purtate de mecanicul de tren cu serviciile de urgenţă, acesta menţionând faptul că trenul se afla într-o curbă când a deraiat. „Eram în curbă, peste podul de pe autostrada I-5, şi am ajuns jos. Vagoanele sunt peste tot şi chiar pe autostradă”, sunt explicaţiile date de mecanicul locomotivei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×