Un tren a derait! ISU este în ALERTĂ, iar planul ROȘU a fost activat

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 09:00
Un tren a derait! ISU este în ALERTĂ, iar planul ROȘU a fost activat GALERIE FOTO
Un tren a derait! ISU este în ALERTĂ, iar planul ROȘU a fost activat

Accident teribil pe calea ferată în aceată dimineață! Un tren plin cu 120 de oameni a deraiat în zona localității Băiești din județul Hunedoara. Potrivit primelor informații, ultimele 2 vagoane ale garniturii au sărit de pe șine. La scurt timp după ce s-a dat alarma la 112, zona a fost împânzită de medici, pompieri și polițiști. Astfel, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

Oficialii de la ISU Hunedoara au declarat că a fost activat imediat Planul Roșu de Intervenție, pentru că erau mulți călători în cele două vagoane care au deraiat: aproape 20 de persoane.

Un tren a derait! ISU este în ALERTĂ, iar planul ROȘU a fost activat

La scurt timp după ce echipajele de la ISU Hunedoara au ajuns în zona în care trenul a deraiat, aceștia și-au făcut cruce și au spus că au de-a face cu un miracol. Doar o persoană a fost rănită în urma accidentului feroviar. Conform pompierilor care au descoperit victima, aceasta ar avea posibile fracturi la membrele superioare. După acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, victima a fost transportată la spital, relatează stirileprotv.ro.

De asemenea, au fost verificați și ceilalți călători pentru identificarea si altor persoane cu leziuni în urma accidentului. Din fericire, celelalte persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. În imaginea de mai jos, dar și în pozele din galerie puteți observa autoritățile care aleargă spre vagoanele care au sărit de pe șine. Ei s-au asigurat că viața niciunuia dintre cei 120 de călători nu este pusă în pericol.

Două dintre vagoanele trenului au sărit de pe șine în județul Hunedoara

La accidentul feroviar au intervenit patru echipaje de pompieri și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Hunedoara. Trenul se deplasa pe ruta Constanța – Arad. Oficialii de la ISU Hunedoara au spus că toți pasagerii vor fi preluati și transportați în siguranță la Petroșani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×