Un tânăr ieșean înșelat de iubită a fost condamnat pentru că a accesat contul de Facebook al iubitei adultere! A înnebunit când a văzut probele!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
02/09/2018, 12:14
Un tânăr ieșean înșelat de iubită a fost condamnat pentru că a accesat contul de Facebook al iubitei adultere! A înnebunit când a văzut probele!
Tanarul din Iasi inselat de iubita si condamnat pentru accesarea unui cont de Facebook vrea sa se insoare cu ”victima” sa

Un tânăr din Iași a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce a accesat contul de Facebook al iubitei sale! Chiar dacă fata avea un amant, căruia îi trimetea și poze cu ea nudă, iubitul ei a ajuns în instanță, după ce tânăra l-a reclamat la poliție.

Sentința nu este însă definitivă iar dosarul va fi analizat în septembrie de magistrații Curții de Apel Iași. Tânărul înșelat este inginer, absolvent de facultate și masterand la Universitatea „Gh. Asachi” din Iași. Gheorghe Casian, în vârstă de 25 de ani, s-a cunoscut cu iubita lui pe băncile facultății, s-au mutat împreună în cămin, dar el a acceptat o slujbă în Roman iar ea l-a urmat.

Tânărul înșelat și condamnat pentru accesarea ilegală a unui cont de Facebook regretă ”momentul de gelozie și de prostie”

Relația s-a răcit după ce fata a acceptat o slujbă la Iași. Atunci au apărut certurile iar tânărul de 25 de ani a bănuit că fata îl înșela. De la domiciliul său din Roman, i-a accesat contul de Facebook și adat peste toate conversațiile purtate cu amantul ba chiar și peste poze în ipostaze intime pe care fata i le trimisese. Culmea, pozele erau făcute chiar de bărbatul înșelat! Tânărul inginer a pus mâna pe telefon și a confruntat-o, dar au sfârșit prin a se certa. Ulterior, i-a accesat conturile de mai multe ori în căutare de dovezi. Fata și-a schimbat parola de Facebook pentru că a primit avertizare că altcineva s-a conectat de pe o adresă necunoscută, dar nu și-a schimbat-o pe cea de la mail. Pe vremea când se înțelegeau bine, parolele de la la conturile online nu erau un secret între cei doi iubiți, relatează bzi.ro.

”În declarația dată în faza de urmărire penală, inculpatul a susținut că imediat ar fi sunat-o pe persoana vătămată *** și i-a spus ce a văzut pe contul ei de Facebook și, deci, că a aflat că îl înșeală, aceasta închizându-i telefonul și deconectandu-l la scurt timp de pe contul ei de Facebook. În schimb, persoana vătămată *** a susținut că, la data de 10.04.2017, imediat după ce a fost notificată despre accesarea concomitentă a contului său de Facebook de la adresa I.P. cu nr. 84.117. *** și-a dat seama că accesarea era făcută de inculpatul Casian Gheorghe, a discutat, telefonic, cu acesta, care i-a confirmat că a accesat contul de Facebook și că este în posesia unor fotografii compromițătoare cu ea, amenințând-o că le va distribui pe internet. Ulterior convorbirii telefonice, persoana vătămată *** și-a schimbat în repetate rânduri parola de acces la contul de Facebook, însă nu și a adresei de mail”, au arătat judecătorii.

”Atât din declarațiile constante ale inculpatului, cât și din conversațiile tip chat (mesaje) purtate de acesta cu alte persoane apropiate lui (identificate în urmă percheziției informatice a telefonului său) rezultă că principalul motiv pentru care acesta a continuat să acceseze din nou, fără drept, contul de Facebook (și adresa de email) a persoanei vătămate l-a constituit faptul că a fost surprins și șocat de cele aflate și văzute, dorind să afle mai multe detalii”, au completat judecătorii.

L-a vrut la închisoare, apoi de soț

Andreea a mers la Poliție și i-a făcut plângere iubitului său pentru acces ilegal la un sistem informatic și violarea secretului corespondenței, în aprilie 2017. Culmea, după formularea acestei plângeri, cei doi au reluat legătura și au continuat să aibă o relație până în prezent. Cu toate acestea, fata nu i-a spus nimic lui Gheorghe despre denunț și la începutul lunii iulie 2017 au venit polițiștii peste el în casă, pentru percheziție domiciliară și informatică. A recunoscut toul în anchetă și în fața judecătorilor.

”Am avut un moment de prostie și gelozie, am văzut negru în fața ochilor când am văzut conversațiile dintre iubita mea și un alt bărbat. Noi ne utilizăm reciproc laptopurile și ne știam parolele de acces la Facebook și la mail unul altuia. M-am împăcat cu Andreea, suntem din nou împreună, formăm un cuplu și intenționam să ne căsătorim”, a declarat Gheorghe Casian, bărbatul înșelat de iubită și condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a accesat contul ei de Facebook.

La rândul ei, Andreea regretă acum doar că a apelat la Poliție. ”Am vrut să-i dau o lecție! Nu mi-am dat seama de consecințe… Sunt o fire cam impulsivă și nu mi-am dat seama ce fac atunci când i-am făcut plângere. El este o persoană foarte bună și tolerantă. Eu sunt cam slobodă la gură și mult prea arogantă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×