Un supermodel a ajuns la închisoare! Prinsă la aeroport cu o valiză plină cu bani

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/04/2015, 15:16
Un supermodel a ajuns la închisoare! Prinsă la aeroport cu o valiză plină cu bani

Cel mai faimos supermodel din Pakistan a ajuns la închisoare. Ayyan Ali a fost acuzată de spălare de bani, după ce a fost prinsă pe aeroport încercând să intre în ţară cu 500.000 de dolari. Această sumă depăşeşte limita legală a sumei de bani care poate fi introdusă în Pakistan, aceea de 10.000 de dolari, Ayyan fiind acuzată de spălare de bani.

Supermodelul a negat acuzaţiile şi susţine că banii au fost obţinuţi legal, din vânzări unor proprietăţi. Frumoasei pakistaneze i-a fost refuzată cauţiunea şi riscă până la 14 ani de închisoare.
A debutat în muzică alături de F.Charm

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Născută în Dubai Ayyan (21 de ani) şi-a început cariera în lumea modei la 16 ani, ajungând rapid cel mai faimos supermodel din Pakistan.

Frumoasa pakistaneză ş-a făcut debutul în muzică anul trecut, lansând piesa ”You and I” alături de românul F. Charm, pe numele lui real Bogdan Vlăsceanu.

Sursă: www.libertatea.ro

Închide ×