Video de coşmar! Un şomer din Roman şi-a aruncat tatăl de la etajul trei!

Filon Stan  
înVideo
24/02/2018, 12:21
Video de coşmar! Un şomer din Roman şi-a aruncat tatăl de la etajul trei!

Imagini incredibile au fost surprinse, vineri, la Roman! Un bărbat a fost împins de la balcon, chiar de fiul său, şi a căzut de la etajul trei al unui bloc! Bărbatul de 56 de ani a ajuns la spital vineri după-amiază, după ce a căzut de la balconul locuinţei sale. Acesta  a fost împins chiar de fiul lui, supărat pe tatăl său!

Bărbatul a căzut mai întâi pe terasa de la etajul I şi apoi pe o porţiune de pământ, nu de beton. Şocaţi de cele văzute, câţiva trecători au sunat imediat la 112. Bătrânul a ajuns în stare gravă la spitalul municipal din Roman. Medicii sunt rezervaţi în privinţa stării acestuia de sănătate, pentru că, în cădere, bătrânul şi-a rupt coastele care i-ar fi perforat plămânii.

Un bărbat din Roman şi-a aruncat tatăl de la balcon!

Cel care, în loc să-l ajute, îl trimite în braţele morţii este chiar fiul bătrânului, un tânăr de 30 de ani. Cei doi locuiau împreună, mama agresorului şi fratele lui fiind plecaţi la muncă în străinătate. Vecinii au declarat că tatăl şi fiul nu se prea înţelegeau. Mai ales după ce tânărul, paznic la o firmă, nu s-a mai dus la muncă şi nu se mai descurcau cu banii.

Vineri, scandalul a continuat, iar fiul a devenit violent. Speriat, tatăl a vrut să plece din apartament, însă tânărul a blocat uşa de la intrare. Omul a încercat să escaladeze balconul şi să strige după ajutor. Când a fost auzit, era deja prea târziu.

După agresiune, tânărul a fugit, lăsând în urmă uşa deschisă la apartament. Poliţia a intrat în alertă şi a instituit filtre. Tânărul a fost dat în urmărire şi există suspiciuni că ar încerca să plece din ţară. Surse din anchetă susţin că acesta ar fi recidivist, fiind închis pentru o faptă comisă cu violenţă în Capitală. Neoficial, în penitenciar, ar fi fost suspectat de o afecţiune psihică.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×