I-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Un şomer a devenit milionar peste noapte!

Filon Stan   
în Galerie foto
05/01/2018, 15:19
I-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Un şomer a devenit milionar peste noapte! GALERIE FOTO

Un american aflat la limita subzistenţei a primit o nouă şansă la viaţă! Bărbatul era şomer şi se descurca foarte greu cu banii, fapt care se vedea cu ochiul liber din casa dărăpănată în care locuia. Salvarea sa a venit de la bunica lui, care i-a oferit un dar aparent banal, în urmă cu mulţi ani. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Viaţa lui Loren Krytzer s-a schimbat în mod definitiv atunci când şi-a dat seama că o pătura veche de peste 200 de ani, aparţinând tribului Navajo, strângea praf în sufrageria casei sale. A aflat că pătura valoarează în jur de 1,5 milioane de dolari la timp, pentru că situaţia lui devenise extrem de complicată, scriu cei de la CNBC.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un şomer a devenit milionar peste noapte! „…mi-a dat o nouă şansă la viaţă”

Krytzer îşi pierduse un picior în urma unui accident extrem de violent şi trăia într-o casă dărâmată de la marginea oraşului Liona Valley, din California. Astăzi, el locuieşte într-o casă de 250.000 de dolari.

„Vânzarea păturii mi-a dat o nouă şansă la viaţă”, a povestit Krytzer, care trăia cu doar 200 de dolari pe lună. În doar 77 de secunde viaţa lui s-a schimbat total! Atât a durat licitaţia, care a plecat de la 300 de mii de dolari! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×