I-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Un şomer a devenit milionar peste noapte!

Filon Stan   
în Galerie foto
05/01/2018, 15:19
I-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Un şomer a devenit milionar peste noapte! GALERIE FOTO

Un american aflat la limita subzistenţei a primit o nouă şansă la viaţă! Bărbatul era şomer şi se descurca foarte greu cu banii, fapt care se vedea cu ochiul liber din casa dărăpănată în care locuia. Salvarea sa a venit de la bunica lui, care i-a oferit un dar aparent banal, în urmă cu mulţi ani. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Viaţa lui Loren Krytzer s-a schimbat în mod definitiv atunci când şi-a dat seama că o pătura veche de peste 200 de ani, aparţinând tribului Navajo, strângea praf în sufrageria casei sale. A aflat că pătura valoarează în jur de 1,5 milioane de dolari la timp, pentru că situaţia lui devenise extrem de complicată, scriu cei de la CNBC.

Un şomer a devenit milionar peste noapte! „…mi-a dat o nouă şansă la viaţă”

Krytzer îşi pierduse un picior în urma unui accident extrem de violent şi trăia într-o casă dărâmată de la marginea oraşului Liona Valley, din California. Astăzi, el locuieşte într-o casă de 250.000 de dolari.

„Vânzarea păturii mi-a dat o nouă şansă la viaţă”, a povestit Krytzer, care trăia cu doar 200 de dolari pe lună. În doar 77 de secunde viaţa lui s-a schimbat total! Atât a durat licitaţia, care a plecat de la 300 de mii de dolari! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×