Un român va avea rolul principal în următorul film Rocky! Va juca alături de celebrul Sylvester Stallone!

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Galerie foto
17/01/2018, 15:14
Un român va avea rolul principal în următorul film Rocky! Va juca alături de celebrul Sylvester Stallone! GALERIE FOTO

Un roman va duce mai departe povestea începută de Sylvester Stallone, în seria Rocky! Florian „Big Nasty” Munteanu se poate considera unul dintre cei mai norocoşi români. Este primul care a reuşit să fie ales pentru un rol principal într-un film de la Hollywood. Florian va juca în filmul „Creed 2”, continuarea poveştii din seria Rocky, care l-a avut pe Sylvester Stallone în rol principal. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Vestea că Florian Munteanu va fi protagonistul filmului „Creed 2” a fost confirmată atât de celebrul Sylvester Stallone, cât şi de MGM Studios, conform Variety.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un român va avea rolul principal în următorul film Rocky! „Creed 2” va apărea în 2018

Lungmetrajul, în care vor apărea Sylvester Stallone, dar şi Dolph Lundgren, va avea lansarea pe data de 21 noiembrie 2018. 

Sebastian Stan, care a jucat în seriale precum „Gossip Girl”, „Once Upon a Time” sau în filmul „The Avengers”, şi Marcel Iureş sunt actori cunoscuţi la Hollywood pentru rolurile secundare pe care le-au avut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×