Un român i-a cucerit pe jurații de la Got Talent Spania. El Rumañol va apărea mâine seară la televiziunea lor – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 19:32
Un român i-a cucerit pe jurații de la Got Talent Spania. El Rumañol va apărea mâine seară la televiziunea lor – VIDEO
Un român a făcut furori la Got Talent Spania. Sursa foto: Telecinco

El Rumañol este numele de scenă al unui român care s-a prezentat la Got Talent Spania în cea de-a cincea etapă a preselecțiilor. Conaționalul nostru îi va cuceri pe loc pe jurații emisiunii difuzate de postul Telecinco și va putea fi urmărit mâine începând cu ora 22:00, ora Spaniei, ora 23:00 ora României.

Românul de la Got Talent Spania, mesaj de reconciliere socială pentru spanioli

El Rumañol, așa cum s-a prezentat în fața juraților de la Got Talent, cântă rap, iar în muzica sa explică ce înseamnă să fii cu adevărat un spaniol. Băiatul spune că vine din Castellon de la Plana, deși, ceea ce încearcă el să transmită, este cât de bine s-a întegrat ca român în Spania și că a fi spaniol nu înseamnă doar a avea sânge iberic.

Mai mult, discursul său intens aplaudat este unul împotriva politicii, căci acesta vine într-un context social și politic complicat pentru Spania, unde extrema dreaptă reprezentată de Vox are un mesaj anti-imigranți extrem de vehement.

Got talent España! El rumañol???? (Maxi Nica) un rumano que vive en Castellón fascina al publico y jurado con su cancion: Ser español

Got talent España! El rumañol???? (Maxi Nica) un rumano que vive en Castellón fascina al publico y jurado con su cancion: Ser españolCreditos :Mediaset España y TelecincoCanales de El Rumañol: facebook https://www.facebook.com/elrumanol/ youtube https://www.youtube.com/elrumanol

Gepostet von Visita Rumania am Freitag, 11. Oktober 2019

O melodie care cheamă la pace în contextul catalan

Mesajul tânărului care simte și trăiește ca un spaniol este unul de unificare, reușind să expună toate motivele pentru care spaniolii, indiferent din ce regiune ar fi, ar trebui să fie mai uniți, mai aproape unii de ceilalți, făcând referire și la problemele din Catalonia. Melodia sa i-a emoționat pe jurați și pe cei din sală și e foarte probabil ca acesta să fie trimis direct în marea finală, cu ajutorul Golden Buzz-ului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×