Un român circulă cu numerele acestea preferențiale în inima Ungariei!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/09/2018, 09:25
Un român circulă cu numerele acestea preferențiale în inima Ungariei!
Placutele preferentiale ale unui roman din Ungaria, aroganta totala!

Numerele preferențiale îi atrag pe români ca un magnet! Ultima plăcuță de acest gen apărută în presă este cea a unui român stabilit în Ungaria.

Acesta este mândrul posesor al unei limuzine de lux cu numere de înmatriculare care le zgândărește orgoliul vecinilor noștri maghiari. Românul circulă cu o mașină înregistrată cu numerele ROMAN 1, potrivit promotor.ro.

Mașina cu numere preferențiale, fotografiată de participanții la trafic

Acesta a fost fotografiat în traficul care pare foarte aglomerat și prin Budapesta, la fel ca în București, și făcut cunoscut de către ceilalți participanți la trafic, surprinși de numărul de înmatriculare cel puțin ciudat.

Romanul circula mandru cu masina sa cu numere preferentiale prin Ungaria

În România, a fost un adevărat scandal legat de numerele preferențiale, după ce în țară și-a făcut apariția un român stabilit în Suedia, care conducea o mașină cu astfel de numere. Mesajul însă era unul jignitor la adresa Partidului Social Democrat.

Răzvan Ștefănescu a fost tras pe dreapta de mai multe ori și a fost reținut și dus la secția de poliție, chiar și împreună cu fiul său minor. Scandalul a degenerat și s-a ajuns până în instanță, unde românul stabilit în afara granițelor a avut câștig de cauză, însă. Instanța a constatat că nu există faptele de care era acuzat, iar polițiștii s-au văzut nevoiți să-i înapoieze permisul de conducere.

Răzvan Ștefănescu, posesorul plăcuțelor de înmatriculare anti PSD, a scris pe Facebook că autoritățile suedeze au luat o decizie în cazul numerelor sale de înmatriculare.

“Am primit răspuns de la autoritățile suedeze in legătura cu numerele de înmatriculare anti PSD. Mi s-a comunicat ca nu mi le restituie, dar pot face altele fără sa folosesc cuvântul PSD, deci m*** se accepta!”, a scris Răzvan Ștefănescu pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×