Un român a murit electrocutat din cauza unui selfie. Se urcase pe vagonul unui tren de marfă

Traian Terzian   
în Stiri mondene
20/03/2020, 11:36
Un român a murit electrocutat din cauza unui selfie. Se urcase pe vagonul unui tren de marfă
Un român din județul Neamț a murit electrocutat din cauza unui selfie pe care a vrut să și-l facă pe vagonul unui tren de marfă

Un român din județul Neamț a murit electrocutat din cauza unui selfie pe care a vrut să și-l facă pe vagonul unui tren de marfă.

Un român a murit electrocutat din cauza unui selfie

Conform stirileprotv.ro, românul care a murit electrocutat din cauza unui selfie a fost găsit carbonizat, după ce trecătorii au văzut o flamă puternică şi au sunat la 112.

Criminaliştii ajunşi la faţa locului au cercetat zona şi abia după o oră au reuşit să stabilească identitatea victimei, acesta fiind un tânăr din județul Neamț.

Motivul pentru care aceasta se afla pe vagonul de cale ferată rămâne încă un mister.

Anchetatorii cred că, cel mai probabil, s-a urcat pe vagon pentru un selfie.

Linia electrică ce alimentează locomotivele are 27.000 de volţi, iar specialiştii spun că tânărul şi-ar fi pierdut viaţa instantaneu.

În vara anului trecut, un tânăr de 16 ani s-a urcat pe podul CFR Herăstrău din Capitală ca să facă un selfie și a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Un băiat de 12 ani din Valu lui Traian, judeţul Constanţa, s-a electrocutat în urmă cu un an, după ce s-r fi a urcat pe un vagon de tren din gara localităţii, pentru a face selfie-uri. Copilul a avut arsuri pe 80 la sută din corp, fiind intubat şi dus la spital.

Un adolescent de 16 ani, din Glodeanu Siliștea s-a electrocutat și a suferit arsuri pe aproape tot corpul, după ce s-a urcat pe un vagon din Gara Buzău. Evenimentul a avut loc ipe una dintre liniile secundare ale gării. Pentru că se află în stare gravă, băiatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×